Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas simboliskajā izlasē četri F4 pārstāvji un Marjanovičs

Rolands Eliņš

Eirolīgas simboliskajā izlasē četri F4 pārstāvji un Marjanovičs
Devins Smits un Bobans Marjanovičs
Foto: AP/Scanpix

ULEB Eirolīga nosaukusi aizvadītās sezonas simbolisko izlasi, kurā dominē "Final Four" iekļuvušo komandu līderi, kā arī "Crvena Zvezda" pārstāvis Bobans Marjanovičs.

Eirolīgas pirmajā simboliskajā izlasē iekļauts trīskārtējais "Final Four" vērtīgākā spēlētāja balvas ieguvējs Vasilis Spanulis no Pirejas "Olympiacos", Maskavas CSKA līderis Milošs Teodosičs, kurš, lai arī visai bieži savas komandas spēlēs iesaistījās tikai no rezervistu soliņa, prata realizēt 69 tālmetienus un uzstādīt vienas spēles rezultatīvo piespēļu rekordu (14), kurš gan jau ticis pārspēts. Teodosičam vēl gan ir iespēja uzstādīt Eirolīgas sezonas tālmetienu rekordu, jo vēl priekšā finālspēles, bet līdz rekordam pietrūkst tikai piecu tālmetienu.

Madrides "Real" simboliskajā izlasē pārstāv 35 gadus vecais Felipe Rejess, kurš laukumā bija salīdzinoši maz, taču dominē statistikā, kas balstīta uz vidējo minūšu skaitu. Viņam šī ir pirmā iekļūšana Eirolīgas simboliskajā izlasē, tāpat kā centram Bobanam Marjanovičam no "Crvena Zvezda" un Nemanjam Bjelicam no "Fenerbahce".

Arī otrajā simboliskajā pieciniekā iekļauts pa vienam "Fenerbahce", "Real" un CSKA pārstāvim, proti, Endrjū Gaudloks, Rudijs Fernandess un Nando de Kolo, kā arī Devins Smits no Telavivas "Maccabi" un Ante Tomičs no "Barcelona", kurš šo godu ieguvis trešo sezonu pēc kārtas. Eirolīgas sezonas rezultatīvākais spēlētājs Teilors Ročestijs, kurš pārstāvēja Ainara Bagatska trenēto "Nizhny Novgorod", simboliskās izlases atzinību nav izpelnījies.

Eirolīgas simboliskā izlase

1. simboliskā izlase2. simboliskā izlase
V. Spanulis (Olympiacos)N. de Kolo (CSKA)
M. Teodosičs (CSKA)R. Fernandess (Real)
N. Bjelica (Fenerbahce)E. Gaudloks (Fenerbahce)
F. Rejess (Real)D. Smits (Maccabi)
B. Marjanovičs (Crvena Zvezda)A. Tomičs (Barcelona)

Izmantotie resursi:
All-Euroleague First and Second Teams announced...

     [+] [-]

, 2015-05-08 16:03, pirms 9 gadiem
Varētu pat piekrist šādiem pieciniekiem,ja nu vienīgi Rejesu mainītu vietām ar Smitu!

P.S Ja Marjanovičš ir jaunais talants,tad Biedriņš arī vēl ir supertalants!