Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Džeimss uz laiku pamet CSKA, devies uz ASV aizsaulē aizgājuša ģimenes locekļa dēļ

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džeimss uz laiku pamet CSKA, devies uz ASV aizsaulē aizgājuša ģimenes locekļa dēļ
Maiks Džeimss. Foto: CSKA

Jāņa Strēlnieka pārstāvētā ULEB Eirolīgas komanda Maskavas CSKA oficiāli paziņojusi, ka tās viens no līderiem Maiks Džeimss uz laiku ir pametis vienību, lai dotos uz ASV un apmeklēt sava ģimenes locekļa bēres. Iepriekš, kad kāds cits Džeimsa ģimenē devās aizsaulē, klubs basketbolistam pamest vienību neļāva.

Jāņa Strēlnieka Maskavas CSKA pēdējā laikā iekļuvusi krīzē. Vienība, kas pirms sezonas tika saukta par ULEB Eirolīgas favorīti, pēdējos mačos vairāk zaudē kā uzvar. Tāpat novērojamas mikroklimata problēmas. Iepriekš CSKA neļāva tās vienam no līderiem Maikam Džeimsam doties uz ASV, lai apmeklētu sava ģimenes locekļa bēres. Par to basketbolists pauda sašutumu publiski, vēlāk nedodoties uz spēli Vācijā. Tas deva vietu dažādām spekulācijām kā konfliktam ģērbtuvē ar Torniki Šengeliju, ko gan abi basketbolisti noliedza.

Šodien CSKA oficiāli paziņojusi, ka kādu laiku vienībai Džeimss nepalīdzēs. Vēl kāds basketbolista ģimenes loceklis devies aizsaulē un šoreiz klubs lēmis dot atļauju spēlētājam doties uz ASV. Komanda izteikusi visdziļāko līdzjūtību.

Maiks Džeimss līdz šim Eirolīgā aizvadītajās 21 spēlē vidēji guvis 20.8 punktus un atdevis 5.8 rezultatīvas piespēles. Ar 16 uzvarām 24 spēlēs CSKA ir otrie visā turnīrā, atpaliekot tikai no Rolanda Šmita ''Barcelona''.