Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Četmens uz "Maccabi"?

Četmens uz "Maccabi"?
Mairs Četmens
Foto: bctriumph.com

Izraēlas basketbola klubs Telavivas "Maccabi" varētu pastiprināties ar amerikāņu aizsargu Mairu Četmenu, kurš pašreiz pārstāv Turcijas klubu Stambulas "Besiktas". Četmenu vēloties "Maccabi" treneris.

Pirms kāda laika par Telavivas "Maccabi" galveno treneri tika iecelts Pini Geršons, kuram tā bija atgriešanās klubā. Geršons atklājis, ka labprāt savas komandas sastāvā redzētu Mairu Četmenu, kurš pašreiz pārstāv Stambulas "Besiktas". Šī kluba finansiālā situācija pēdējā laikā kļuvusi šaubīga, kas padara reāli iespējamību, ka Četmens varētu pamest to un pārcelties uz Telavivu.

Pagaidām gan Četmens vēl atrodas "Besiktas" rindās un sestdien aizvadīja lielisku spēli Turcijas čempionātā, palīdzot komandai uzvarēt ar 85:66. Četmena kontā 20 punkti, 13 rezultatīvas piespēles un piecas atlēkušās bumbas. Savukārt Džimijs Baksters pievienoja 14 punktus un četras atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

  +7 [+] [-]

, 2008-12-07 14:34, pirms 16 gadiem
Gribētos vel viņu redzēt latvijā!

  +6 [+] [-]

, 2008-12-07 14:36, pirms 16 gadiem
Gvidits. rakstīja: Gribētos vel viņu redzēt latvijā!
nespiid

  +5 [+] [-]

, 2008-12-07 15:55, pirms 16 gadiem
Jā viens no visu laiku labaakiejaiem leģionāriem, kas spēlējis LV!
Protams ir vēl Holdens..bet tas bij ļoti sen... Tad vēl Rights, nu un Alexanders no Barona ir arī augstas klases spēlētājs .. bet tas kādus citi leģionārus pērk...nu tad jau labāk ar savējiem kapāt..