Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Medijs: ''Real'' varētu šķirties no Mateo, Trinkjēri galvenais kandidāts uz amatu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Medijs: ''Real'' varētu šķirties no Mateo, Trinkjēri galvenais kandidāts uz amatu
Čuss Mateo. Foto: Real Madrid Baloncesto

Spānijas basketbola grands Madrides ''Real'' tuvākajā laikā no amata varētu atbrīvot galveno treneri Čusu Mateo, vēstī spāņu medijs ''Relevo''. Viņu galvenā stratēģa postenī varētu aizstāt itāļu speciālists Andrea Trinkjēri.

Kā vēstī ''Relevo'', karaliskā kluba vadība apsver iespēju tuvākajā laikā no amata atbrīvot ''Real'' pašreizējo galveno treneri Čusu Mateo, kurš pie kluba stūres stājās pagājušās sezonas izskaņā, bet kopš 2014. gada bija ilggadējā Madrides komandas trenera Pablo Laso asistents.

Mateo vadībā ''Real'' sezonu Eirolīgā sākusi ar trīs uzvarām sešās spēlēs, tostarp zaudējot sīvākajai konkurentei ''Barcelona''. ACB līgā ''Real'' septiņos mačos zaudējusi divreiz, atzīstot Artūra Kuruca ''Baskonia'' pārākumu un ''Zaragoza'', kas, savukārt, mačā pret ''Real'' tika pie pirmās uzvaras.

Pēc ''Relevo'' rīcībā esošās informācijas, no amata atbrīvojot Mateo, galvenais kandidāts uz stratēģa pozīciju būtu pašreizējais Minhenes ''Bayern'' stūrmanis Andrea Trinkjēri, kuram līgums ar Bavārijas vienību ir līdz sezonas beigām. Vēl ''Real'' sakarā locīts arī Sašas Džordževiča vārds, kurš pēc zaudējuma pagājušajā Turcijas Superlīgas finālsērijā pameta Stambulas ''Fenerbahce'' un šobrīd ir bez kluba.

Izmantotie resursi:
https://www.relevo.com/baloncesto/l...

     [+] [-]

, 2022-11-07 21:21, pirms gada
Real paši vainīgi, atbrīvoja Laso dēļ "veselības problēmām", jā bija ar sirdi viņam problēmas, bet Laso pēc tam teica, ka dakteri neesot bijuši pretī, ka turpina kā galvenais treneris....Real sezonas sākumu ,laikam karma apmeklēja