Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Unics" no Milānas pārvilina arī Džerelsu, notur CSKA gribēto Kaimakoglu

"Unics" no Milānas pārvilina arī Džerelsu, notur CSKA gribēto Kaimakoglu
Kērtiss Džerelss
Foto: LaPresse/Scanpix

Tatarstānas basketbola kluba Kazaņas "Unics" vadība turpina nopietni bruņoties jaunajai sezonai un ULEB Eirolīgas kvalifikācijas turnīram - klubs piesaistījis komandai Milānā spēlējušo amerikāņu basketbolistu Kērtisu Džerelsu, kā arī paturējis sastāvā CSKA gribēto grieķu uzbrucēju Kostu Kaimakoglu.

Pirms dažām dienām "Unics" vienojās par līgumu ar aizvadītās sezonas rezultatīvāko Eirolīgas spēlētāju Kītu Lengfordu, bet tagad pievienojis sastāvam citu bijušo Milānas "EA7 Emporio Armani" spēlētāju Kērtisu Džerelsu. 27 gadus vecais amerikāņu aizsargs aizvadītajā sezonā vidēji mačā 24,1 minūtē guva 11,3 punktus, atdeva 2,5 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 2,3 atlēkušās bumbas.

Sadarbības turpināšanu piedāvāja arī Milānas klubs, tomēr Džerelss nebija mierā ar piedāvātā līguma nosacījumiem. Līgumu ar vienu no aizvadītās sezonas labākajiem perimetra aizsardzības spēlētājiem Eiropas basketbolā "Unics" parakstījis uz divām sezonām.

Tāpat klubs nolēmis paturēt sastāvā grieķu uzbrucēju Kostu Kaimakoglu. Par 31 gadu veco spēlētāju nopietnu interesi izrādīja Maskavas CSKA, bet kazaņieši spēja sacensties un uzvarēt maskaviešu piedāvājumu. Iepriekšējais līgums paredzēja, ka Kaimakoglu par divām pēdējām sezonām saņēma 2,4 miljonus eiro.

204 centimetrus garais 2011. gada Eirolīgas čempions "Panathinaikos" sastāvā Kaimakoglu aizvadītajā sezonā ULEB Eiropas kausā vidēji mačā 24 minūtēs guva 8,0 punktus un izcīnīja 4,8 atlēkušās bumbas.

Nespējuši dabūt Kaimakoglu, CSKA pagarināja līgumu ar 31 gadu veco krievu uzbrucēju Alekseju Zozuļinu. 199 centimetrus garais spēlētājs "armijnieku" rindās aizvadījis pēdējās divas sezonas, tiesa, ar ievērojamu spēles laiku un lomu komandā neizceļoties. Līgums noslēgts uz vēl diviem gadiem pēc sistēmas 1+1.

Ilgtermiņa līgumu ar CSKA noslēdzis 21 gadu vecais spēka uzbrucējs Aleksandrs Gudumaks. 204 centimetrus garais spēlētājs aizvadītajā Eirolīgas sezonā laukumā nedevās, bet VTB līgā piedalījās četros mačos, vidēji laukumā esot mazāk nekā divas minūtes.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-07 17:01, pirms 10 gadiem
Khimki arii pag. gad gaaja uz eiroliigu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kemba Vokers. Foto: AP/Scanpix

Par karjeras beigām paziņo Kemba Vokers

ASV basketbolists Kemba Vokers sociālajos tīklos paziņojis, ka licis punktu savai spēlētāja karjerai. Viņš NBA nospēlēja 12 gadus.
Tailers Dorsijs. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Dorsijs pēc divu gadu pārtraukuma atgriežas Grieķijas grandā ''Olympiacos''

Grieķijas basketbola grands Pirejas ''Olympiacos'' paziņojis, ka komandas rindās pēc divu gadu pātraukuma atgriezies Tailers Dorsijs, kurš parakstījis līgumu uz trīs nākamajām sezonām.
Silvēns Fransisko aizsardzībā pret Koudiju Milleru-Makintairu. Foto: EPA/Scanpix
2

''Žalgiris'' piesaista pret Latviju PK izšķirošo metienu nerealizējušo Fransisko

Lietuvas basketbola grands Kauņas ''Žalgiris'' izziņojis sadarbību ar Francijas aizsargu Silvēnu Fransisko.