Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Žalgiris'' piesaista pret Latviju PK izšķirošo metienu nerealizējušo Fransisko

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Žalgiris'' piesaista pret Latviju PK izšķirošo metienu nerealizējušo Fransisko
Silvēns Fransisko aizsardzībā pret Koudiju Milleru-Makintairu. Foto: EPA/Scanpix

Lietuvas basketbola grands Kauņas ''Žalgiris'' izziņojis sadarbību ar Francijas aizsargu Silvēnu Fransisko.

Līgums noslēgts pēc formulas 1+1. Fransisko aizvadītajā sezonā debitēja ULEB Eirolīgā, pārstāvēdams Minhenes ''Bayern'' krāsas.

Pirmajā sezonā Eirolīgā francūzis uz parketa vidēji pavadīja 19 minūtes, iemetot 10,6 punktus. 185 centimetrus raženajam aizsargam arī 1,7 atlēkušās bumbas un 3,2 rezultatīvas piespēles.

Latvijas līdzjutējiem Fransisko vislabāk zināms no aizvadītā Pasaules kausa. Tieši viņš netrāpīja izšķirošo trīspunktnieku grupu turnīra cīņā, Latvijai svinot uzvaru un izkļūstot no apakšgrupas.

Šajā starpsezonā ''Žalgiris'' piedzīvo lielas pārmaiņas. Komandu jau pametis tās līdz šim apmaksātākais spēlētājs Rolands Šmits, bet tuvākajās dienās gaidāms oficiāls paziņojums par Kīnena Evansa pārcelšanos uz Pirejas ''Olympiacos''.

Kauņas komandu šajā vasarā papildinājis serbu spēka uzbrucējs Alens Smailagičs, amerikāņu uzbrucējs Mets Mičels un lietuvietis Deivids Sirvidis.

Izmantotie resursi:
https://zalgiris.lt/news/bc-zalgiri...

     [+] [-]

, 2024-07-02 10:49, aizvakar
Žalgiris kļūst ar vien spēcīgāka skatīšos visas viņu spēles.

     [+] [-]

, 2024-07-02 12:00, aizvakar
Spēcīgāks,diez vai. Atkarībā kādi kadri vēl nāks klāt. Bet viens skaidrs, tur nebūs ko redzēt. Kamēr zal ies pēc shēmas pirkt- pārdot, nekā skatāma tur nebūs.
Ja vēl pagājušo sezonu latvieši brauca paskatīties uz Šmitu, Evansu un dažiem LT dzekiem, tad tagad švaki.