Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Maccabi" par četriem miljoniem pagarina līgumu ar Smitu

Andrejs Siliņš

"Maccabi" par četriem miljoniem pagarina līgumu ar Smitu
Devins Smits
Foto: AFP/Scanpix

ULEB Eirolīgas čempionvienības Telavivas ""Maccabi" vadība vienojusies par sadarbības turpināšanu ar amerikāņu uzbrucēju Devinu Smitu, kurš šajā sezonā kļuvis par komandas rezultatīvāko spēlētāju.

31 gadu vecais Smits "Maccabi" pārstāv jau ceturto sezonu pēc kārtas, taču iepriekš tikai vienā no sezonām vidēji guva vismaz desmit punktus. Šajā sezonā Smita rezultativitāte piedzīvojusi ievērojamu kāpumu - amerikāņu uzbrucējs vidēji 31 ar pusi minūtē guvis 15,4 punktus, kā arī izcīnījis 6,2 atlēkušās bumbas un atdevis 2,6 rezultatīvas piespēles, visos rādītājos sasniedzot labākos ciparus Eirolīgas karjerā.

"Maccabi" kluba vadība šādu Smita sniegumu novērtējusi ar četriem miljoniem dolāru nākamajās trīs sezonās - tieši tāda apmēra līgumu abas puses gatavojas formalizēt tuvākajā laikā, vēsta basketballinsiders.com autors Deivids Piks.

198 centimetrus garais un 107 kilogramus smagais Smits pēc Virdžīnijas universitātes pabeigšanas profesionāļa karjeru sāka "Bruesa GBC", ar ko 2006. gadā izcīnīja Spānijas otrās līgas čempiontitulu. Vēlāk Smits spēlējis itāliešu "Air Avellino", turku "Fenerbahce Ulker", grieķu "Panellinios" un itāliešu "Benetton", līdz 2011. gadā pievienojās "Maccabi".

Telavivas komandai pēdējā Top16 turnīra kārtā jātiekas ar Berlīnes "Alba", kas savā laukumā darīs visu, lai izcīnītu uzvaru un kvalificētos izslēgšanas turnīram. "Maccabi" E grupā šobrīd ieņem trešo vietu.

     [+] [-]

, 2015-04-07 10:16, pirms 10 gadiem
Diezgan neslikti ....