Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Viens no Eirolīgas vadošajiem centriem Tavaress vēl piecas sezonas pārstāvēs ''Real Madrid''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Viens no Eirolīgas vadošajiem centriem Tavaress vēl piecas sezonas pārstāvēs ''Real Madrid''
Florentino Peress un Valters Tavaress. Foto: Real Madrid CF

ULEB Eirolīgas vicečempione un Spānijas ACB līgas čempione Madrides ''Real'' pavēstījusi, ka pagarinājusi līgumu ar vienu no Eirolīgas vadošajiem centriem Valteru Tavaresu uz nākamajām piecām sezonām.

Kaboverdiešu centrs ''Real'' rindās jau aizvadījis septiņas sezonas, tiekot pie 14 trofejām – diviem Eirolīgas tituliem, četrām ACB līgas uzvarām, diviem Karaļa kausiem un sešiem Superkausiem.

Aizvadītajā sezonā 32 gadus vecajam Tavaresam ULEB Eirolīgas spēlēs vidēji 9,4 punkti, 6,5 atlēkušās bumbas un 1,5 bloķēti metieni.

Pirms nedēļas par jaunu piecu gadu līgumu ar ''Real'' vienojās arī horvātu uzbrucējs Mario Hezoņa. Tāpat starpsezonā Karalisko basketbola klubu papildinājis arī dominikāniešu saspēlnieks Andress Feliss, kurš parakstījis līgumu līdz 2027. gada vasarai.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/es-ES/no...