Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Partizāni" pārāki galotnē

Andrejs Siliņš

"Partizāni" pārāki galotnē
Foto: AP

ULEB Eirolīgā basketbolā Top 16 turnīra D apakšgrupā trešdien Belgradas "Partizan" ar rezultātu 78:75 savā laukumā izrādījās pārāki pār Sjennas "Monteapaschi".

Lai arī spēli veiksmīgāk iesāka mājinieki, līdz pirmā puslaika izskaņai "Monteapaschi" basketbolisti atguva vadību un pārtraukumā devās pie 34:32 savā labā. Arī trešo mača ceturtdaļu viesu basketbolisti aizvadīja krietni veiksmīgāk, panākot jau 54:47 pirms pēdējām desmit minūtēm.

Tajās mājinieki, vietējo līdzjutēju uzkurināti, spēja lauzt spēles gaitu. Vispirms "Partizan" izlīdzināja rezultātu, bet pēdējo minūti mājinieki uzsāka jau ar plus viens - 73:72. Belgradieši vadību vairs nezaudēja un svinēja uzvaru visā mačā ar rezultātu 78:75.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Milts Palacio, kuram 26 punkti un četras atlēkušās bumbas. Nikolā Pekovičs izcēlās ar 16 punktiem un septiņām bumbām zem groziem. Zaudētājiem pa 16 punktiem guva Benžamins Eze un Terels Makintainrs.

Spēles protokols: Partizan - Monteapaschi 78:75

D grupa.
1. Monteapaschi 3 1
2. Partizan 2 2
3. Efes Pilsen 1 2
4. Panathinaikos 1 2

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

     [+] [-]

, 2008-03-06 01:47, pirms 17 gadiem
Partizan pārsteidz. Neslikta pozīcijā viņi tagad atrodas - otrie, kas dod labas iespējas tikt nākošajā kārtā. Rīt Panathinaikos ir jāņem Efes, lai saglabātos intriga, domāju, ka spēle savā starpā arī noteiks, kurš spēlēs nākošajā kārtā.