Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Panonios'' svin pirmo uzvaru D grupā

''Panonios'' svin pirmo uzvaru D grupā
Būtsiju Torntonu mēģina nobloķēt Gorans Nikoličs
Foto: AFP

Šovakar ULEB Eirolīgas D grupas kārtējā spēļu kārtā uzvaras guva grieķu klubs ''Panonios On Telecoms'', kā arī Belgradas ''Partizan'', attiecīgi uzvarot Stambulas ''Efes Pilsen'' un AJ ''Milano''.

Spraiga cīņa izvērtās Stambulā, kur negaidīti pirmo uzvaru guva grieķu ''Panionios'' kluba basketbolisti. Pirmā ceturtdaļa pagāja diezgan mierīgā cīņā, bez daudz pārkāpumiem, kā arī sliktu metienu precizitāti, kas noslēdzās ar nelielu ''Panionios'' pārsvaru 15:13. Lai arī neviena no komandām neveica būtiskus izrāvienus, otrā ceturtdaļa jau aizritēja nedaudz interesantākā un saspringtāka cīņā. Pēc pirmā puslaika rezultāts bija 36:35 grieķu kluba basketbolistu labā.

Spēles izšķirošais lūzums notika trešajā ceturtdaļā, kur ''Efes Pilsen'' nespēja gūt punktus līdz ceturtdaļas septītajai minūtei, bet ''Panionios'' šajā laikā veica izrāvienu 15:0. Turku kluba basketbolisti pieļāva daudz kļūdu, kā arī pamanījās nopelnīt nesportisko piezīmi, bet ''Panionios'' galvenie komandas punktu guvēji bija Juanis Kalampokis un Lonijs Baksters. Pirms pēdējām desmit minūtēm grieķu kluba pārsvars jau bija sasniedzis vienpadsmit punktus - 59:48. Pēdējā ceturtdaļā ''Efes Pilsen'' basketbolisti mēgināja darīt ko lietas labā un viņiem tas gandrīz izdevās - vēl spēles pēdējā minūtē tie zaudēja tikai ar divu punktu pārsvaru, bet ''Panionios'' basketbolisti, veiksmīgi metot soda metienus, nosargāja savu pirmo uzvaru D grupā ar 78:69, sagādājot ''Efes Pilsen'' pirmo zaudējumu turnīrā.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Lonijs Baksters, kurš guva 18 punktus, bet Juanis Kalampokis izcēlās ar 17 punktiem. ''Efes Pilsen'' sastāvā jāizceļ Kerema Gonluma double-double 13 punkti, 12 atlēkošās bumbas.

Saspringta cīņa norisinājās arī Belgradā, kur vietējais ''Partizan'' uzņēma itāļu komandu AJ ''Milano''. Jau pēc pirmā puslaika AJ ''Milano'' bija vadībā ar septiņpadsmit punktu pārsvaru, bet jau pēc trešās ceturtdaļas beigām rezultāts vairs bija tikai 67:66 itāļu komandas labā. Serbu kluba basketbolisti ceturtajā ceturtdaļā tomēr izcīnīja grūtu uzvaru ar 81:76, tādējādi gūstot otro uzvaru, bet AJ ''Milano'' šis bija jau trešais zaudējums turnīrā.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Novica Veličkovičs, kurš guva 14 punktus, bet Stefans Lasme guva 12 punktus, kā arī izcīnīja 10 atlēkošās bumbas. AJ ''Milano'' labākais punktu guvējs šajā spēlē bija Tomass Džobejs, savācot 27 punktus.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

  +1 [+] [-]

, 2008-11-06 00:12, pirms 16 gadiem
vnk vāks šodien eirolīgā, lielā PAo atriebība izpaliek, PArtizāns ar pašvaki un vēl unicaja zaudē beigās, bet nu šis vispār kronis visam, ar visu savu nepilno sastāvu paķēra izbraukumā efes, nja

     [+] [-]

, 2008-11-06 00:27, pirms 16 gadiem
visvairaak man patiik koeficients ieksh bwin: 12.00 un maaciiba, ka lielajaa favoriitu ( ) ekspresii shaadas speeles nevajadzeetu iekljaut..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-06 08:09, pirms 16 gadiem
der atzīmēt, ka spēles laikā Partizan komandai bija kkādu 25 punktu deficīts

     [+] [-]

, 2008-11-06 09:37, pirms 16 gadiem
fuh, ku labi, ka partizāniem nesekoju līdzi, expresī viņi stāvēja noraudājies tad būtu galīgi