Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jagodnikam sezona beigusies

Jagodnikam sezona beigusies
Gorans Jagodniks.

Serbijas basketbola klubu ''Hemofarm'' sasniegušas nepatīkamas ziņas. Viens no komandas līderiem, slovēņu veterāns Gorans Jagodniks ir iedzīvojies savainojumā un laukumā atgriezīsies tikai pēc aptuveni četriem mēnešiem.

33 gadus vecais un 202 centimetrus garais uzbrucējs savainojumu guva 19. janvārī, sākumā tika manīts, ka nav nekas nopietns, taču kā izrādījās vēlāk, basketbolistam ir nepieciešama ceļgala operācija. Pēc ārstu prognozēm, slovēnis laukumā varētu atgriezties pēc aptuveni četriem mēnešiem. Pats spēlētājs cer šajā laikā atgūties un vēlāk pievienoties Slovēnijas valstsvienības treniņnometnei.

Šajā sezonā ''Hemofarm'' sastāvā viņš ir piedalījies deviņās ULEB kausa spēlēs, kurās vidēji nospēlēja 24 minūtes, guva 13,4 punktus, izcīnīja 4,2 bumbas zem groziem, kā arī 1,6 reizes rezultatīvi asistēja partneriem.

Izmantotie resursi:
www.kkhemofarm.co.yu

     [+] [-]

, 2008-02-05 16:50, pirms 17 gadiem
tadelj ari ilgu laiku cereju, ka Hemofarm iekritis ventspilniekiem, diemzel neka, jo no sastava izkritis augstas klases basketbolists, EC tiesam bija viens no Slovenijas balstiem