Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Uzvaras "Unicaja" un "Montepaschi"

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

Uzvaras "Unicaja" un "Montepaschi"
Terels Makintairs
Foto: AFP

ULEB Eirolīgā pie ceturtās uzvaras A grupā tika Malagas "Unicaja", kas ar 87:55 sagrāva "Le Mans", bet B grupā Sjēnas "Montepaschi" pārspēja Sopotas "Asseco Prokom" - 83:71.

"Unicaja" klubs savu pārākumu demonstrēja jau sākot ar pirmo ceturtdaļu, kuras noslēgumā atradās vadībā ar 23:11, bet puslaikā spāņu kluba pārsvars bija 10 punkti - 39:29. Turpinājumā "Le Mans" nespēja atrast nekādus pretargumentus, piedzīvojot sesto zaudējumu sešās aizvadītajās spēlēs. Malagas klubs svinēja pārliecinošu uzvaru ar 87:55, kas viņiem bija ceturtais panākums sešās spēlēs.

Uzvarētāju labā 20 punktus guva Tomass Kelati, bet Bonifasi Ndenga kontā 19 punkti (2p. - 8/9) un septiņas atlēkušās bumbas, bet zaudētāju rindās ar double-double izcēlās Aleins Koffi - 15 punkti un 11 atlēkušas bumbas.

Līdzīgā noskaņā aizritēja B grupas spēle, kurā Sjēnas "Montepaschi" viesojās pie "Asseco Prokom" vienības. Pirmajā ceturtdaļā mazrezultatīvā spēlē ar 13:9 vadībā izvirzijās viesi, kas otrajā ceturtdaļā turpināja iesākto darbu. Puslaikā "Montepaschi" plus 10 - 38:28. Otrajā puslaikā mājiniekiem neizdevās lauzt spēles gaitu, tādējādi "Montepaschi" komanda guva piekto panākumu - 83:71.

Uzvarētājiem ar 26 punktiem atzīmējās Terels Makintairs, kā arī 22 punkti lietuvietim Rimantam Kaukenam. Poļu kluba labā ar 20 punktiem un četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Deivids Logans.

Izmantotie resursi:
euroleague.net