Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mačulis: Jāierobežo līderi un jānospēlē līmenī

Mačulis: Jāierobežo līderi un jānospēlē līmenī
Jons Mačulis cīņā ar Rikardo Māršu
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Lietuvas basketbola kluba Kauņas "Žalgira" galvenais treneris Gintars Krapiks un uzbrucējs Jons Mačulis pirms Eirolīgas spēles Sopotā izteikuši komentārus par saviem pretiniekiem - "Prokom Trefl".

Trešdien notiks kārtējās Eirolīgas regulārās sezonas spēles. Lietuvas klubs Kauņas "Žalgiris" viesosies Polijā, kur Sopotā tiksies ar "Prokom Trefl". Lai arī "Žalgirim" palīdzēt nevarēs savainotie viesspēlētāji Villijs Dīns un Ratko Varda, komandas galvenais treneris Gintars Krapiks ir noskaņots optimistiski un cer, izdosies izpildīt mērķi - uzvarēt.

"Kāds varbūt teiks, ka "Prokom" budžets ir samazinājies, bet jāatzīst, ka viņi spēlē labāk. Sastāvam pievienojās divi ļoti labi spēlētāji no Maskavas apgabala "Khimki". Viņi pievienoja sastāvam arī tādu augstas klases spēlētāju kā Deivids Logans. Viņš ir ļoti labā formā, ko pierāda viņa spēlēšana bez maiņām pirmajās divās Eirolīgas spēlēs. Par spīti tam, ka starpsezonā viņu sastāva komplektācija paņēmu papildus laiku, viņi izskatās lieliski. Zinu, ka mani spēlētāji apzinās situāciju grupā un saprot, ka "Prokom" ir mūsu galvenie konkurenti cīņā par ceturto vietu grupā. Mūsu pašu sniegums ir nestabils un spēle pret jebkuru pretinieku ir izaicinājums mums," tā pirms trešdienas spēles sacīja Gintars Krapiks.

"Pagājušajā nedēļā "Prokom" aizvadīja lielisku spēli un izskatās, ka viņi ir labā formā. Viņus uztveram kā stipru komandu, pret ko būs jāspēlē viņu laukumā. Skatījāmies pāris "Prokom" spēles un ir skaidrs, ka viņi spēlē gludi un saprot viens otru ļoti labi. Viņiem ir divi ļoti spēcīgi spēlētāji Deivida Logana un Daniela Jūinga personās. Jāierobežo viņi. Ja to paveiksim, tad varam cerēt uz panākumu. Vēl viena lieta - mums jāuzlabo fiziskā kondīcija. Ja varam nospēlēt vienā tempā visu spēli, varam pieveikt ikvienu," savas domas pirms mača Sopotā izteica "Žalgira" uzbrucējs Jons Mačulis.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-04 16:31, pirms 15 gadiem
Pagàjuso nedèl to pasu teica. Bet spèle lìdzìga bija kamèr Montepaschi meta ar loti zemu precizitàti.