Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Diamantidis paliek Atēnās uz vēl diviem gadiem, "Olympiacos" pagarina līgumu ar Lo

Diamantidis paliek Atēnās uz vēl diviem gadiem, "Olympiacos" pagarina līgumu ar Lo
Dimitris Diamantidis (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Gatavojoties jaunajai basketbola sezonai, sastāvus turpina nostiprināt abi vadošie Grieķijas klubi. Eirolīgas čempioni Pirejas "Olympiacos" uz diviem gadiem pagarinājuši vienošanos ar aizsargu Eisiju Lo, bet "Panathinaikos" rindās arī turpmākās divas sezonas turpinās spēlēt Dimitris Diamantidis.

Aizvadītās Eirolīgas sezonas čempioni "Olympiacos" pagarinājuši līgumu ar amerikāņu aizsargu Eisiju Lo. Vienošanās paredz, ka sadarbība abu pušu starpā turpināsies līdz 2014./2015.gada sezonas beigām. Aizvadītajā sezonā 30 Eirolīgas spēlēs Lo palīdzēja Pirejas klubam ar vidēji 8,1 punktiem un 1,9 rezultatīvām piespēlēm, bet Grieķijas čempionāta 27 mačos aizsargs izcēlās ar 7,5 punktiem un 2,4 piespēlēm.

Eisija Lo kontā arī 188 NBA spēles ar vidēji gūtiem 3,9 punktiem 12,7 minūtēs. 190 centimetrus garais aizsargs NBA pārstāvēja Atlantas, Goldensteitas, Memfisas, Šarlotes un Čikāgas klubus.

Tikmēr Grieķijas čempionāta uzvarētāji Atēnu "Panathinaikos" uz diviem gadiem pagarinājuši līgumu ar pieredzējušo aizsargu Dimitri Diamantidi. 33 gadus vecais basketbolists "Panathinaikos" rindās spēlē jau kopš 2004.gada, palīdzot klubam tikt pie 3 Eirolīgas tituliem, 8 Grieķijas čempiona tituliem un 7 Grieķijas Kausiem.

Diamantidis četras reizes iekļuvis Eirolīgas simboliskajā pieciniekā, 2011.gadā tiekot atzīts arī par vērtīgāko spēlētāju, bet sešas reizes tiekot atzīts par Eirolīgas labāko aizsardzības spēlētāju. Aizsarga kontā ir arī neskaitāmi individuālie sasniegumi Grieķijas čempionāta ietvaros.

Izmantotie avoti:
PANATHINAIKOS BC
Home
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

  +2 [+] [-]

, 2013-07-04 22:56, pirms 11 gadiem
Grūti iedomāties Panathinaikos bez Diamantida !

     [+] [-]

, 2013-07-05 12:03, pirms 11 gadiem
Tad jau Panathinaikos atkal varēs pretendēt kā galvenā pretendente uz Grieķijas kusu,un Grieķijas čempiontitulu.