Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis un Bertāns pret "Barcelona", CSKA un "Fenerbahce"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bagatskis un Bertāns pret "Barcelona", CSKA un "Fenerbahce"
Ainars Bagatskis: nopietns pārbaudījums Eirolīgā
Foto: www.budivelnyk.ua

Ainara Bagatska trenētie Ukrainas čempioni "Budivelnyk" Eirolīgas A grupā spēlēs pret Karaļa kausa ieguvējiem "FC Barcelona", VTB līgas čempioniem Maskavas CSKA, Stambulas "Fenerbahce", Dāvja Bertāna pārstāvētajiem Adrijas līgas čempioniem "Partizan" un Francijas čempioniem "JSF Nanterre".

Bagatska konkurenti grupu turnīrā būs vairāki leģendāri treneri – Maskavas CSKA stūrmanis Ettore Messina, astoņkārtējais Eirolīgas čempions Žeļko Obradovičs un Belgradas “Partizan” diriģents Duško Vujoševičs.

Viens no centrālajiem notikumiem grupu turnīrā būs “Fenerbahce” un “Partizan” duelis. Obradovičs 1992. gadā palīdzēja “Partizan” basketbolistiem Stambulā izcīnīt pirmo Eirolīgas titulu, vēlāk līdz uzvarām aizvedot “Joventut Badalona”, “Real Madrid” un Atēnu “Panathinaikos” vienības.

Izspēles kārtība

Regulārajā sezonā 24 klubi, sadalīti četrās grupās pa sešām komandām katrā (A, B, C, D), izspēlēs divu apļu turnīru. Katras grupas četras spēcīgākās vienības turpinās cīņas “Top 16” turnīrā:

E grupā: A1, C1, B2, D2, A3, C3, B4, D4;
F grupā: B1, D1, A2, C2, B3, D3, A4, C4.

Abu grupu četras labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, kur cīņa notiks sērijās līdz trīs uzvarām. “Četru Fināls” 2014. gada maijā notiks Itālijas pilsētā Milānā.

Eirolīgas regulārās sezonas izloze

GrozsA grupaB grupaC grupaD grupa
1FC BarcelonaReal MadridOlympiacosPanathinaikos
2CSKA MoscowAnadolu EfesMontepaschiMaccabi Electra Tel Aviv
3FenerbahceŽalgirisUnicajaCaja Laboral
4BudivelnykBrose BasketsGalatasarayLokomotiv-Kubaņ
5PartizanEA7 Emporio ArmaniStelmet Zielona GoraCrvena Zvezda
6JSF NanterreStrasbourgFC Bayern MunichKval. uzvarētāji

Komentāri

Predrags Daņilovičs, “Partizan” prezidents
"Visas komandas ir spēcīgas, sevišķi “Barcelona”, CSKA un “Fenerbache”. Katrā spēlē cīnīsimies par uzvaru. Esam īpaši priecīgi spēlēt pret “Fenerbahce”, jo Stambulas kluba treneris Žeļko Obradovičs savu karjeru sāka mūsu komandā."

Andrejs Vatutins, CSKA prezidents
"Mūsu grupā pulcēti labi pazīstami zīmoli. Trīs komandas – CSKA, “Fenerbahce” un “Barcelona” – uzskatāmas par “Četru Fināla” pretendentēm. Vēlamies nostartēt labāk nekā pagājušajā gadā. Pozitīvi vērtēju finālturnīra vietas izvēli."

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

  +2 [+] [-]

, 2013-07-04 14:03, pirms 11 gadiem
Smagas grupas, C visvieglākā, bet nu Bagijs kā 4. var tikt ārā no grupas, bet tad Partizan netiek.. Būs sīvais.

     [+] [-]

, 2013-07-04 14:08, pirms 11 gadiem
Bagatskim visnotaļ cerīgi - Partizan finansiāli nabagi un normālu brigādi nez vai novāks , bet Nanterre tur gadījuma pasažieri .

  +1 [+] [-]

, 2013-07-04 14:09, pirms 11 gadiem
Lieliski, atkal varēs paskatīties Bertānu darbībā pret šiem grandiem.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-04 14:10, pirms 11 gadiem
Uhh......... nāvējoši,bet cerība ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-04 14:38, pirms 11 gadiem
Partizan izskatās smagākais kas varēja būt.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-04 14:48, pirms 11 gadiem
Vēljoprojām nesaprotu, ko Budiveļniks darīs eirolīgā...Jo Bagatskis tā jau pateica, ka visas zvaigznes tā sastājās un tā bija pasaka, ka viņi tika pusfinālā, un Ukrainā uzvarēja, jo reāli bija izlikti kā apmēram 5-6. vietas pretendenti ukrainā. Budžets būšot tāds pats kā pērn, un viņi domā cīnīties eirolīgā? tas būs drausmīgi. Eirolīgas principi dodot Wild card tiešām ir neizprotami.. Pirmkārt jau zāle, kāda ir budiveļnikos..užas.

     [+] [-]

, 2013-07-04 15:02, pirms 11 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Vēljoprojām nesaprotu, ko Budiveļniks darīs eirolīgā...Jo Bagatskis tā jau pateica, ka visas zvaigznes tā sastājās un tā bija pasaka, ka viņi tika pusfinālā, un Ukrainā uzvarēja, jo reāli bija izlikti kā apmēram 5-6. vietas pretendenti ukrainā. Budžets būšot tāds pats kā pērn, un viņi domā cīnīties eirolīgā? tas būs drausmīgi. Eirolīgas principi dodot Wild card tiešām ir neizprotami.. Pirmkārt jau zāle, kāda ir budiveļnikos..užas.
Paļube budžets nebūs mazāks kā Partizan. 'Pēdējie grupā nepaliks.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-04 15:04, pirms 11 gadiem
Bagijs aizvediis Budiveljus liidz eiroliigas titulam.P.s.Speelu laikaa tiks noalgota specefektu iluuzijas grupa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-05 05:37, pirms 11 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Vēljoprojām nesaprotu, ko Budiveļniks darīs eirolīgā...Jo Bagatskis tā jau pateica, ka visas zvaigznes tā sastājās un tā bija pasaka, ka viņi tika pusfinālā, un Ukrainā uzvarēja, jo reāli bija izlikti kā apmēram 5-6. vietas pretendenti ukrainā. Budžets būšot tāds pats kā pērn, un viņi domā cīnīties eirolīgā? tas būs drausmīgi. Eirolīgas principi dodot Wild card tiešām ir neizprotami.. Pirmkārt jau zāle, kāda ir

budiveļnikos..užas.

Tev jaunas ziņas