Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Šiškausks - Eirolīgas MVP

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Šiškausks - Eirolīgas MVP
Ramūns Šiškauskas ar apbalvojumiem
Foto: euroleague.net

Speciālā Eirolīgas noslēguma ceremonijā Madridē, par šīs sezonas Eirolīgas vērtīgāko spēlētāju (MVP) tika atzīts Maskavas "CSKA" spēlējošais Ramūns Šiškausks.

Kaut arī Eirolīgas sezona noslēgsies tikai šovakar ar abām finālspēlēm, balvas labākajiem spēlētājiem tika pasniegtas jau iepriekš. Cerams, ka šī pasniegšanas ceremonija nebūs laupījusi pārāk daudz spēkus „CSKA” līderim lietuvietim Šiškauskam.

Šiškausks visu sezonu bija viens no stabilākajiem komandas spēlētājiem, tādēļ MVP balva nav nekāds lielais pārsteigums. Pats Šiškausks intervijā izklausījās diezgan pārsteigts: „Es varu godīgi pateikt, ka manis atzīšana par vērtīgāko spēlētāju man ir milzīgs pārsteigums. Šo balvu saņemt bija ļoti patīkami, bet tā ir tikai neliela detaļa, galvenais, lai mēs spētu savākties uz finālmaču.”

MVP balvu pasniedza bijušais Čikāgas „Bulls” slavenais spēlētājs Tonijs Kukočs. Tāpat ceremonijā balvas pasniedza arī Arvīds Sabonis un Dejans Bodiroga.

Tika nosauktas arī šīs sezonas simboliskās izlases:
1.komanda: Lengdons, Šiškausks (abi „CSKA”), Makintairs („Montepaschi”), Moriss („Maccabi”), kā arī Splitters („Tau Ceramica”).
2.komanda: Torntons („Montepaschi”), Papalukass („CSKA”), Galperins („Maccabi”), Pekovičs („Partizan”), K. Lavrinovičs („Montepaschi”).

Atgādināsim, ka šodien 22.00 pēc Latvijas laika notiks Eirolīgas fināls starp Maskavas „CSKA” un Telavivas „Maccabi”.

Izmantotie resursi:
cskabasket.com

  -1 [+] [-]

, 2008-05-04 18:03, pirms 16 gadiem
oo,labais!bračkas leiši rullē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-05-04 18:04, pirms 16 gadiem
Viss interesantaais notiek vienaa laikaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-04 18:10, pirms 16 gadiem
pelnīti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-04 20:00, pirms 16 gadiem
smieklīgi

  +3 [+] [-]

, 2008-05-04 20:01, pirms 16 gadiem
Holdens nav ne pirmajā, ne otraja komandā, kas ta par lietu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja