Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Partizan" izlīdzina rezultātu

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Partizan" izlīdzina rezultātu
Niko Pekovičs pret Serhi Vidalu.
Foto: Scanpix Sweden

Belgradas "Partizan" ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla spēle savā laukumā, pateicoties fantastiskam līdzjutēju atbalstam, neatstāja nekādas cerības "Tau Ceramic", svinot uzvaru 76:55 un izlīdzinot rezultātu sērijā.

Serbi iespaidīgi aizvadīja jau pirmo ceturtdaļu, kuru noslēdza savā labā 25:15 un pamatīgi uzkurināja zāli, tomēr turpināt tik pat veiksmīgi arī pēc mazā pārtraukuma mājiniekiem nesanāca. Spāņiem izdevās piebremzēt partizāņu lidojumu un pietuvoties līdz 31:36.

Otro puslaiku labāk uzsāka viesi, tiekot viena metiena attālumā (38:36), taču tika pat ātri mājinieki panāca 45:37. Šūpoles turpinājās līdz pat ceturtdaļas beigām – "Tau" pietuvojās līdz 45:43, "Partizan" panāca 49:43, "Tau" vēlreiz pievilka (48:48), "Partizan" vēlreiz aizbēga. Ceturtdaļa beidzās ar Niko Pekovičs diviem punktiem un Milta Palasio trīspunktu gājienu, kas ļāva mājiniekiem iegūt drošu vadību – 54:48.

Tik veiksmīgas ceturtdaļas beigas deva papildus lādiņu ne tikai spēlētājiem, bet arī līdzjutējiem, kuri turpināja dzīt uz priekšu savus favorītus. "Partizan" tiešām nedomāja apstāties un turpināja ceturtdaļas beigās iesākto. Abas komandas centās spēlēt ātri, bet, ja mājiniekiem ātras izspēles visbiežāk arī beidzās ar precīziem metieniem, tad viesiem bieži vien bija jāizpilda samocīti metieni, kas lidoja grozam secen. Tas ļāva serbiem ātri palielināt savu pārsvaru, kas ceturtdaļas vidū jau bija 13 punkti (63:50), bet arī tas nebija viss. "Tau" turpināja steigties (cits nekas arī neatlika), bumba turpināja lidot visur kur, tikai ne grozā, un drīz vien zālē jau sākās uzvaras svinības. Spāņi pēdējā ceturtdaļā guva vien septiņu punktus, turklāt pēdējais grozs bija Zora Pelkoviča tālmetiens, kuru izpildīt neviens vairs netraucēja – 76:55.

Izšķirošo spēli Vitoriā komandas aizvadīs 9.aprīlī.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

  +2 [+] [-]

, 2008-04-04 10:36, pirms 17 gadiem
Skatījos spēli. Jāsaka ka Partizan pēdējā laikā ļoti labi spēlē. Un Niko Pekovičs varētu būt šomēneša eirolīgas MVP. Man šī komanda simpatizē.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-04 10:42, pirms 17 gadiem
Vakar Partizan liidzjuuteeji bija vienkaarshi grauhjoshi...kamera burtiski biezhaak kjeera skatiitaaju emocijas nevis notiekosho laukumaa...tas tik bija atbalsts, taadaa atmosfeeraa pretiniekiem vispaar shkjiet nekaadu izredzhu uzvareet, Tau komanda izskatiijaas vienkaarshi nobijusies, svilpes vispaar nevareeja dzirdeet...pats basketbols atklaati sakot nepieduura...ja taada ir basketbola attiistiiba Eiropaa, kad aizsardziiba ir taadaa liimenii kad ne viena ne otra komanda neljauj vairs pretiniekam vispaar speeleet!!! Paldies njenado...bet jaa kopumaa paliku ar muti valjaa, kaa Belgradas fanu juura vilnjojaas visas speeles garumaa...

     [+] [-]

, 2008-04-04 13:04, pirms 17 gadiem
es tur ari gributu but un to visu izjust,mmmm

     [+] [-]

, 2008-04-04 14:18, pirms 17 gadiem
andrisl rakstīja: Skatījos spēli. Jāsaka ka Partizan pēdējā laikā ļoti labi spēlē. Un Niko Pekovičs varētu būt šomēneša eirolīgas MVP. Man šī komanda simpatizē.

pilniba piekritu, un shie fani, vnk fantastika, patiesibanetur lidz PAO faniem, mana skatijuma

     [+] [-]

, 2008-04-04 15:23, pirms 17 gadiem
NEIMAN PEEDEEJO TRULI IEMETA PLANINICJ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja