Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Lietuvietis Sedekerskis pagarina līgumu ar ''Baskonia'' līdz 2029. gadam

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Lietuvietis Sedekerskis pagarina līgumu ar ''Baskonia'' līdz 2029. gadam
Tads Sedekerskis. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Lietuvas izlases uzbrucējs Tads Sedekerskis panācis vienošanos ar Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas klubu Vitorijas ''Baskonia'' par sadarbības turpināšanu līdz 2029. gadam, šodien pavēstījis klubs.

26 gadus vecais lietuvietis ''Baskonia'' rindās spēlē kopš 2013. gada, kad pievienojās Basku zemes kluba akadēmijai. Profesionāļa karjerā viņš ticis izīrēts arī uz vairākiem zemāko līgu Spānijas klubiem un dzimtenes vienībām ''Nevežis'' un Klaipēdas ''Neptūnas''.

Sedekerskis arī ir ''Baskonia'' kapteinis.

206 centimetrus raženais Sedekerskis aizvada labāko sezonu profesionālajā karjerā. ACB līgā viņam vidēji 7,6 punkti, 6,6 atlēkušās bumbas un 2,1 piespēles, bet Eirolīgā 23 spēlēs 9,8 punkti, 7,0 bumbas zem groziem un 1,4 rezultatīvas piespēles. Ilgāku posmu šajā sezonā viņš bija Eirolīgas līderis atlēkušajās bumbās.

Izmantotie resursi:
https://www.baskonia.com/tadas-sede...