Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Loverņs lauž līgumu ar "Khimki" un tuvojas NBA

Loverņs lauž līgumu ar "Khimki" un tuvojas NBA
Žofrē Loverņs
Foto: eurocupbasketball.com

Francijas basketbolists Žofrē Loverņs lauzis līgumu ar Krievijas klubu "Khimki" un tuvākajā laikā varētu pārcelties uz Nacionālo basketbola asociāciju (NBA).

Viens no spēcīgākajiem Krievijas basketbola klubiem "Khimki" paziņojis par līguma pārtraukšanu ar Francijas basketbola centru Žofrē Loverņu. Sadarbība pārtraukta pēc abpusējas vienošanās, šorīt ziņoja "Khimki".

23 gadus vecais spēka uzbrucēja un centra pozīcijā spēlējošais basketbolists varētu pārcelties uz NBA, kur pārstāvētu Denveras "Nuggets". "Yahoo Sports" ziņo, ka vienošanās varētu tikt panākta jau tuvākajā laikā. Loverņs 2013. gada draftā tika izvēlēts ar 55. numuru.

14 VTB Vienotās līgas spēlēs šosezon Loverņs "Khimki" labā izcēlās ar 10,9 punktiem un 4,2 atlēkušajām bumbām. ULEB Eirokausā Francijas basketbolists pievienoja 13 spēles, 7,9 punktus un 4,5 bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт - БК «Химки»...
Главная | Единая Лига ВТБ
Eurocup - Welcome to Eurocup
yahoo.sports.com

  +2 [+] [-]

, 2015-02-04 13:04, pirms 9 gadiem
nu es nezinu ko shis nba dariis!! pasaules chempii jau pret garaakiem pretspeeleetaajiem bija gruuti!!

  +1 [+] [-]

, 2015-02-04 13:42, pirms 9 gadiem
Labs kadrs!