Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

B grupa: ''Efes Pilsen'' pārspēj ''Lietuvos rytas''

B grupa: ''Efes Pilsen'' pārspēj ''Lietuvos rytas''
Foto: Scanpix Sweden/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas B grupas spēlē Stambulas ''Efes Pilsen'' svarīgā spēlē ar 77:62 pārspēja Viļņas ''Lietuvos rytas'', saasinot cīņu B grupā par iekļūšanu Top16.

Spēle iesākās diezgan līdzīgi. Nedaudz veiksmīgāki pirmajā ceturtdaļā izrādījās mājinieki, kuri atradās vadībā ar 15:13. Tas gan netraucēja otrajā ceturtdaļā ''Lietuvos rytas'' ne tikai atspēlēties, bet arī izvirzīties nelielā vadībā. Kopumā gan spēle bija ļoti līdzīga un uzvarētājs noskaidrojās otrajā puslaikā. Pirmo ar 34:32 uzvarēja ''Lietuvos rytas''.

Jau no trešās ceturtdaļas sākuma laukumā apņēmīgāk cīnījās mājinieki, kuri atguva vadību. Spēle kļuva arvien interesantāka. Trešā ceturtdaļa noslēdzās ar +4 ''Efes Pilsen'' un spēles uzvarētājs izšķīrās pēdējā ceturtdaļā. Pēdējās desmit minūtēs laukumā dominēja mājinieki, kuri visas ceturtdaļas laikā ļāva ''Lietuvos rytas'' gūt tikai deviņus punktus. Arī uzbrukumā tie spēlēja veiksmīgāk, tādējādi svinot uzvaru ar rezultātu 77:62.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Daniels Santjāgo, kurš guva 17 punktus, bet zaudētājiem Bojans Popovičs izcēlās ar gūtajiem 12 punktiem.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja