Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Olympiacos'' pēc zaudējuma Eirolīgas spēlē iesniegusi protestu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Olympiacos'' pēc zaudējuma Eirolīgas spēlē iesniegusi protestu
Naidžels Viljamss-Goss. Foto: AFP/Scanpix

Pireju ''Olympiacos'' pēc zaudējuma Eirolīgas sestās kārtas ietvaros pret Stambulas ''Fenerbahce'' iesniegusi protestu līgai, uzskatot, ka spēles izskaņā pret Naidželu Viljamsu-Gosu nav fiksēts noteikumu pārkāpums. Tobrīd basketbolists centies panākt neizšķirtu pamatlaikā un tādējādi izraut papildlaiku.

Ceturtdienas vakarā ULEB Eirolīgas sestās kārtas ietvaros uzvaru izcīnīja Stambulas ''Fenerbahce'', kas ar 79:77 pieveica Pireju ''Olympiacos''. Viesiem gan bija iespējas pamatlaika izskaņā atspēlēties, taču Naidžels Viljamss-Goss savu divpunktu metienu netrāpīja.

Pēc spēles ''Olympiacos'' par iznākumu iesniegusi protestu, uzskatot, ka Viljamsa-Gosa caurgājiena laikā pret viņu noteikumus pārkāpis ''Fenerbahce'' basketbolists Jams Madars. ''''Olympiacos'' aicina Eirolīgu paust skaidru nostāju par noteikumu pārkāpumu pret Naidželu Viljamsu-Gosu spēles izskaņā pret ''Fenerbahce''. Neprecīza noteikumu interpretācija no tiesnešu puses spēli noslēdza mums negatīvi.''

Tāpat ''Olympiacos'' uzskata, ka trešās ceturtdaļas beigās Mustafa Fals nepārkāpa noteikumus pret Taileru Dorsiju, kad otrais izpildīja tālmetienu. Atkārtojums demonstrējis, ka Fals atradies pareizajā zonā, bet Dorsijs izmetis kājas pēc metiena brīža, kas arī veicinājis abu sadursmi.

Pagājušās sezonas regulārā turnīra uzvarētāja un fināliste Pireju ''Olympiacos'' jauno sezonu sākusi ar trim uzvarām sešās spēlēs, kamēr ''Fenerbahce'' pieci panākumi sešos mačos ļauj šobrīd ieņemt otro vietu turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://www.olympiacosbc.gr/el/news...