Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Barona" iespējamajiem pretiniekiem papildinājums

"Barona" iespējamajiem pretiniekiem papildinājums
Armandam Šķēlem un "Baronam" Eiropas kauss sāksies novembra beigās
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

88 : 66

UNICS - Hapoel

Basketbola kluba "Barons/LMT" iespējamie pretinieku Eiropas kausā Jeruzalemes "Hapoel" pastiprinājuši sastāvu, parakstot līgumu ar amerikāņu uzbrucēju Rodžeru Pauelu.

Oktobrī bijušā Ilinoisas universitātes zvaigzne Rodžers Pauels mēģināja iekļūt savas dzimtās pilsētas Čikāgas "Bulls" klubā, tomēr nesekmīgi. 25 gadus vecais Pauels savas karjeras laikā spēlējis NBA Attīstības jeb D-līgas klubos, kā arī Itālijā. Pagājušo sezonu viņš sāka D-Līgā, "Arkansas Rimrockers" sastāvā, kur 11 spēlēs vidēji spēlē guva 27,6 punktus un izcīnīja 7,3 atlēkušās bumbas. Sezonu viņš noslēdza Itālijas augstākās līgas klubā "Teramo Basket".

199 cm garais Pauels pārstāvēs Jeruzalemes "Hapoel", kas Eiropas kausa kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā tiksies ar Kazaņas "Unics". Šī pāra uzvarētājs būs vienā Eiropas kausa pamatturnīra grupā ar "Baronu", kā arī Maskavas "Dynamo" un Sofijas "Lukoil Academic". Kvalifikācijas kārtas spēles jau šajā nedēļā, bet atbildes spēles nākamnedēļ.

Rodžera Pauela intervija

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

  -1 [+] [-]

, 2008-11-03 22:28, pirms 16 gadiem
Uvels arī spēlēja šajā klubā?

     [+] [-]

, 2008-11-03 23:45, pirms 16 gadiem
Vai uz Barona spēlēm ar Barona draugu karti var iet 2 cilvēki, vai tikai viens???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-04 12:15, pirms 16 gadiem
krauklis rakstīja: Shitais ir labais....Baronam d....aa buus!
Vismaz Tev kāds prieciņš!