Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Papadopulam savainojums

Papadopulam savainojums
Lazars Papadopuls.

Spānijas basketbola granda Madrides ''Real'' un Grieķijas izlases spēlētājs Lazars Papadopuls ir iedzīvojies savainojumā un būs spiests bez basketbola pavadīt aptuveni mēnesi.

Madrides ''Real'' klubu sasniedza sliktas ziņas. 27 gadus vecais un 210 centimetrus garais grieķis Eirolīgas mačā ar Atēnu ''Panathinaikos'' piedzīvoto savainojumu ārstēsies aptuveni mēnesi. Klubam tas ir liels zaudējums, jo basketbolists ir vērā ņemams spēks zem groziem.

Šajā sezonā Papadopuls ir piedalījies visās 14 Eirolīgas regulārās sezonas spēlēs. Vidēji laukumā viņš pavadīja 21 minūti, guva 7,4 punktus, izcīnīja 3,4 atlēkušās bumbas, kā arī atdeva 1,5 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
www.realmadrid.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-03 14:20, pirms 17 gadiem
iztērēja lielu naudu, lai dabūtu prom viņu no Maskavas "Dinamo", bet beigu beigās nerādīja to sniegumu ne ACB, ne Eirolīgā, ko klubs vēlējās, tagad arī trauma...