Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

ULEB Eirolīgas oktobra MVP - Malkolms Dileinijs

ULEB Eirolīgas oktobra MVP - Malkolms Dileinijs
Malkolms Dileinijs
Foto: vtb-league.net

Par "Turkish Airlines" ULEB Eirolīgas oktobra mēneša vērtīgāko spēlētāju atzīts Krasnodars "Lokomotiv-Kuban" kluba aizsargs Malkolms Dileinijs, kurš palīdzējis Krievijas vienībai turnīru iesākt ar trim uzvarām tikpat spēlēs.

26 gadus vecais Malkolms Dileinijs līdzšinējās trijās ULEB Eirolīgas spēlēs izcēlies ar vidēji mačā gūtiem 20 punktiem (labākais rādītājs turnīrā), četrām atlēkušajām bumbām, 3,7 rezultatīvām piespēlēm, divām pārķertām bumbām, kā arī caurmērā nopelnītie 21,7 efektivitātes reitinga punkti ļauj viņam atrasties ceturtajā vietā šajā rādītājā. Interesanti, ka amerikāņu aizsargs atsevišķi nevienā no aizvadītajam trim kārtām netika atzīts par vērtīgāko.

"Lokomotiv-Kuban" ir tikai viena no trim komandām, kas šobrīd Eirolīgā cīnās bez zaudējumiem, un vienlaikus arī vienīgā, kas tikusi pie diviem panākumiem izbraukumā. Krasnodaras kluba lieliskajā sezonas sākumā lielu lomu spēlēja tieši Dileinijs - uzvarās viesos pret Kauņas "Žalgiris" (76:74) un poļu "Stelmet Zielona Gora" (83:75) 191 centimetru garais basketbolists bija rezultatīvākais un labākais spēlētājs uzvarētāju rindās, bet panākumā mājās pār grieķu superklubu "Panathinaikos" (81:70) Malkolms laukumā pavadīja visvairāk minūtes no visiem spēlētājiem (33).

Dileinijs, kurš Eirolīgā debitēja 2013./2014. gada sezonā Minhenes "Bayern" kreklā, šosezon ir bijis viens no labākajiem arī citos statistikas rādītājos - otrais realizētajos soda metienos (14) un minūtēs (98), kā arī trešais gūtajos grozos no spēles (20) un pārķertajās bumbās (6). Aizsarga precizitāte no dažādām distancēm arī bijusi apskaužama - 60,9% divpunktniekos, 54,5% tālmetienos un 93,3% sodiņos.

Malkolms Dileinijs - ULEB Eirolīgas oktobra MVP

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...