Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mejeris iemet trīs punktus un pieļauj četras kļūdas ULEB Eirokausā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mejeris iemet trīs punktus un pieļauj četras kļūdas ULEB Eirokausā
Mareks Mejeris. Foto: U-BT Cluj-Napoca

ULEB Eirokausu ar zaudējumu turpinājusi Rumānijas čempione "Cluj-Napoca", kuras rindās spēlē Mareks Mejeris. Viesos ar 73:84 nācās atzīt Francijas kluba "JL Bourg" pārākumu.

Mareks Mejeris laukumā pavadīja 16 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā izcēlās ar trīs punktiem (3p – 1/2), trīs atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm un četrām kļūdām. Mejeris tālmetienu realizēja pirmajā ceturtdaļā. Ceturtajā ceturtdaļā latvietis vairs nespēlēja.

"JL Bourg", kas pagājušajā sezonā Francijas pusfinālā piekāpās Monako priekšā, noslēdzošajā ceturtdaļā iesoļoja ar 22 pārsvaru, kas ļāva samazināt apgriezienus. "Cluj-Napoca" pēdējo ceturtdaļu uzvarēja ar 27:16.

Rumānijas čempionei tas bija otrais zaudējums divās spēlēs, kamēr francūžiem – otrā uzvara divos mačos. "Cluj-Napoca" pirms nedēļas mājās ar 86:93 piekāpās Ļubļanas "Olimpija".

B apakšgrupā spēlē arī Ļubļanas "Olimpija", Ankaras "Turk Telekom", "Valencia", Venēcijas "Umana Reyer", Jeruzalemes "Hapoel", Hamburgas "Towers", Saloniku "Aris" un Paņevežas "Lietkabelis".