Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gailītis: "Galvenā problēma bija pārāk lielais kļūdu skaits"

Rolands Eliņš

Gailītis: "Galvenā problēma bija pārāk lielais kļūdu skaits"
Jānis Gailītis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pēc FIBA Čempionu līgas spēles pret "Burgos", kurā tika zaudēts ar 75:76, "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis uzteica savus spēlētājus un viņu parādīto sniegumu, taču atzina, ka pārāk bieži tikusi zaudēta bumba.

"Laba spēle, smaga spēle," savu uzrunu sāka Jānis Gailītis. "Mēs kontrolējām rezultātu lielākajā daļā spēles, ne tuvu neaizvadot perfektu spēli. Esmu priecīgs, ka pēdējā ceturtdaļā atguvāmies no piecu punktu deficīta, daži spēlētāji parādīja, ka prot uzņemties līdera pienākumus."

"Taču papildlaikā "Burgos" guva vairākus punktus no groza apakšas," turpināja Gailītis. "Un kopumā mēs pārāk bieži pieļāvām kļūdas un atdevām pretiniekiem bumbu šajā spēlē. Tā bija lielākā problēma spēlē, taču esmu apmierināts ar savu spēlētāju sniegumu. Tagad mums jau jādomā par nākamo spēli."

VEF komandu preses konferencē pārstāvēja arī leģionārs Kails Olmens, kurš paškritiski izteicās par savu sniegumu: "Man pašam ir jāspēlē labāk. Domāju, ka visi varējām nospēlēt veiksmīgāk spēles izskaņā, bet man pašam ir jābūt labākam un vairāk jāpalīdz komandai."

Olmens šajā mačā guva 11 punktus, taču trāpīja tikai trīs no 11 metieniem no spēles un pieļāva deviņas kļūdas. Pretinieku sastāvā 25 punktus iemeta Hasjels Rivero, kurš preses konferencē arī izteicās, ka spēle bijusi grūta un ka VEF sarūpējusi lielas problēmas: "Taču zinājām, ka ar aizsardzību varēsim pavērst spēli sev par labu."

     [+] [-]

, 2021-03-03 00:18, pirms 3 gadiem
Galvenā problēma bija tā, ka paši to spēli pakāsa, nevis Spāņi vinnēja, jo divreiz neiemest, tas ir jāmāk. Nu vismaz paŗkāpumu būtu izprovacējuši.