Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Sirds problēmas var pārtraukt Holdena karjeru

Andrejs Siliņš

Sirds problēmas var pārtraukt Holdena karjeru
Vai Džons Roberts Holdens turpinās savu izcilo karjeru?
Foto: cskabasket.com

Viens no izcilākajiem aizsargiem Eiropas basketbolā Džons Roberts Holdens varētu būt spiests pārtraukt savu basketbolista karjeru, ja konstatētās sirdsdarbības problēmas nemazināsies.

Maskavas CSKA spēlējošais amerikāņu aizsargs, kuram ir arī Krievijas pase, 34 gadu vecumā varētu būt spiests pārtraukt spēlētāja karjeru, jo saskāries ar sirdsdarbības problēmām. Amerikā Holdens veicis medicīniskās pārbaudes un ar to rezultātiem devies uz Maskavu, kur savukārt turienes ārsti veiks savu analīzi, pēc kā tad arī tiks nolemts, kā rīkoties tālāk. CSKA vienība aicinājusi palīgā labākos attiecīgās jomas speciālistus, lai palīdzētu Holdenam, kuram turpmāk varētu būt jāveic īpašas procedūras, lai varētu turpināt sportot.

Džons Roberts Holdens pēc Baknelas universitātes absolvēšanas 1998. gadā profesionāļa karjeru uzsāka Rīgā "ASK/Brocēni/LMT" vienībā, palīdzot tai kārtējo reizi kļūt par Latvijas čempioni. Vēlāk uzspēlējis Beļģijā un Grieķijā, bet kopš 2002. gada pārstāv Maskavas "Sarkano armiju". Visās valstīs, kur Holdens spēlējis, aizsargs izcīnījis arī čempiontitulus. 2003. gadā Holdens tika atzīts par vērtīgāko Krievijas Superlīgas spēlētāju, 2010. gadā Holdens saņēma VTB līgas vērtīgākā spēlētāja balvu, tāpat amerikāņu aizsargs iekļauts Eirolīgas pēdējās dekādes (2001-2010) simboliskajā komandā.

20. oktobrī apritēs septiņi gadi kopš Holdens ir arī Krievijas pilsonis. Krievzemes basketa valstsvienības rindās Holdens piedalījies divos Eiropas čempionātu finālturnīros, 2007. gadā burtiski aizvedot komandu līdz uzvarai tajā. 2008. gada augustā Holdens vadīja Krievijas izlases saspēli arī Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
BC Lietuvos rytas | Vilnius | bc.lrytas.lt

  +6 [+] [-]

, 2010-10-01 12:48, pirms 14 gadiem
ātrak izveseļojies !

Kaut viss būtu labI !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-01 13:15, pirms 14 gadiem
Krievijā medicīna ir soli priekšā tai pašai Amerikai,bet pieradumam liels spēks un arī uzticēšanās ASV mediķiem spēlē savu lomu.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-01 14:51, pirms 14 gadiem
HAOSS rakstīja: Krievijā medicīna ir soli priekšā tai pašai Amerikai,bet pieradumam liels spēks un arī uzticēšanās ASV mediķiem spēlē savu lomu.
Mulkjiibas...papeeti kur savus mediciiniskos izmekleejumus, operaacijas, rehabilitaaciju veic Krievijas sportisti- Vaacija, Shveice, tie kas spelee ASV, tie visu veic ASV.