Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Real", "Fenerbahçe" un "Anadolu Efes" sasniedz pusfinālus, Bonna dominē Vācijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Real", "Fenerbahçe" un "Anadolu Efes" sasniedz pusfinālus, Bonna dominē Vācijā
Bonnas "Telekom Baskets" basketbolists Leons Kracers ar bumbu. Foto: Jörn Wolter/Telekom Baskets Bonn

ULEB Eirolīgas čempionvienība Madrides "Real" šovakar iekļuva Spānijas ACB līgas pusfinālā, izbraukumā ar 89:81 pārspējot ULEB Eirokausa uzvarētāju "Gran Canaria" un sērijā triumfējot ar 2-0.

Madridiešu rindās produktīvākie bija bosnietis Džanans Musa (22 punkti), kaboverdietis Valters Tavarišs (12 punkti un 12 atlēkušās bumbas), kā arī spāņu veterāni Serhio Ļuļs (14 punkti) un Serhio Rodrigess (13 punkti).

Saliniekus no sezonas pēdējā zaudējuma nepaglāba Polijas izlases amerikāņa Eidžeja Slotera iemestie 17 punkti.

Spānijas meistarsacīkšu pusfinālā iekļuvusi arī Katalonijas vienība Badalonas "Joventut". "Barcelona" un Malagas "Unicaja" savās sērijās ir priekšgalā ar 1-0.

Turcijas Superlīgas ceturtdaļfināla sērijās ar 2-0 uzvarējuši Eirolīgas klubi no Stambulas: grieķa Dimitra Ituda trenētā "Fenerbahçe" pārspēja (93:78, 98:87) Bursas "Tofaş", kā arī "Anadolu Efes" pieveica (104:94, 86:64) citu Stambulas komandu "Darüşşafaka".

Šovakar "Fenerbahçe" labā 25 punktus guva amerikānis Naidžels Heizs. "Anadolu Efes" otrajā uzvarā 22 punktus un astoņas rezultatīvas piespēles sakrāja serbs Vasilija Mičičs.

Pusfinālā spēlēs arī Izmiras "Pınar Karşıyaka", savukārt ULEB Eirokausa finālistes Ankaras "Türk Telekom" un Stambulas "Galatasaray" sērijā rezultāts ir 1-1.

Francijas augstākās līgas pusfināla sērijā 2-0 panākusi "Monaco", smagā cīņā atspēlējoties un ar 105:99 uzveicot "JL Bourg-en-Bresse". 21 punkts un desmit rezultatīvas piespēles Elī Okobo kontā.

Otrajā pusfināla duelī "Boulogne-Levallois" ar 2-0 (75:69, 86:83) ir vadībā pret Lionas ASVEL.

Vācijas Bundeslīgas pusfinālā otro uzvaru divās spēlēs nopelnīja šīs sezonas FIBA Čempionu līgas un Vācijas meistarsacīkšu pamatturnīra uzvarētāja Bonnas "Telekom Baskets", ar 94:65 sagraujot Ludvigsburgas "Riesen". 19 punktus guva amerikānis Džeremijs Morgans.

Otrā pusfināla sērijā Ulmas "ratiopharm" abās izbraukuma spēlēs uzveikusi (87:69, 93:88) Minhenes "Bayern" basketbolistus.

Izmantotie avoti:
https://www.acb.com/partido/estadis...
https://www.tbf.org.tr/ligler/bsl-2...
https://www.lnb.fr/elite/game-cente...
https://www.easycredit-bbl.de/spiel...