Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Spanulis: "Uz Berlīni braucam pēc trofejas!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Spanulis: "Uz Berlīni braucam pēc trofejas!"
Vasilis Spanulis
Foto: AP

''Uz Berlīni mēs braucam, lai izcīnītu trofeju, nevis tikai, lai uzvarētu pusfinālā!'' pirms šodien gaidāmās ULEB Eirolīgas ''Final Four'' spēles starp Atēnu ''Panathinaikos'' un Pireju ''Olympiacos'' atzina ''Pao'' aizsargs Vasilis Spanulis.

''Pirmkārt, daudziem mūsu spēlētājiem šis būs pirmais ''Final Four'' viņu karjerā. Runājot konkrētāk, tādi mūsu komandā ir septiņi basketbolisti, tā kā viņi vēl nav pieredzējuši, kā ir spēlēt ''Final Four''. Taču es esmu pārliecināts, ka viņi būs motivēti spēlēt no visas sirds. Ceru, ka viņiem izdosies sevi pierādīt,'' teica Atēnu ''Panathinaikos'' galvenais treneris Zeļko Obradovičs.

''Ja vēlamies uzvarēt pusfinālā, mums jāspēlē labs basketbols. Šajā spēlē svarīgs ir pat visniecīgākais sīkums. Katra komanda centīsies savus pretiniekus ar kaut ko pārsteigt, taču nedomāju, ka kādam tas izdosies. ''Olympiacos'' ir laba komanda. Neskatoties uz to, ka daudziem no viņiem šis ir pirmais ''Final Four'', viņi māk spēlēt basketbolu. Viņi spēlē kā saliedēta komanda, un tas ir svarīgi.''

''Mūsu prātos mēs pusfinālam pieejam kā spēlei, kura jāpārvar, lai tiktu finālā. Uz Berlīni mēs braucam, lai izcīnītu trofeju, nevis tikai, lai uzvarētu pusfinālā. Pusfināls ir svarīgs tikmēr, kamēr neesi ticis līdz finālam. Gaidāmais mačs būs daudz svarīgāks par tām spēlēm, ko esam aizvadījuši Grieķijas līgā, jo runa taču iet par Eirolīgu!'' kaujinieciski noskaņots pirms pusfināla ir ''Panathinaikos'' aizsargs Vasilis Spanulis.

Izmantotie resursi:
euroleague.net