Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas 14. nedēļas MVP – Triass

Eirolīgas 14. nedēļas MVP – Triass
Žordi Triass (priekšplānā)
Foto: AFP

Par šīs nedēļas ULEB Eirolīgas vērtīgāko spēlētāju ir atzīts "AXA Barcelona" komandas spēlētājs Žordi Triass, kurš uzvarā pār ''Brose Baskets'' komandu izcīnīja 20 (!) atlēkušās bumbas.

"Barcelona" vakar viesos ar 69:65 uzvarēja "Brose Baskets". Lai arī trīs spēles ceturtdaļas aizritēja līdzīgā cīņā, pēdējās desmit minūtes labāk aizvadīja "Barcelona", kas ceturtdaļu uzvarēja ar 23:14, bet visā spēlē uzvarēja ar 69:65.

"Barcelona" komandas spēlētājs Triass laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 34 minūtēm, kuru laikā guva deviņus punktus, izcīnīja 20 (!) atlēkušās bumbas (astoņas uzbrukumā), nobloķēja divus pretinieku metienus, kā arī atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Viņa lietderības koeficients + 36.

Par otro labāko ir atzīts Milānas "Armani Jeans" komandas spēlētājs Trevis Vatsons, kurš aizvadīja tikpat labu spēli kā Triass. Viņš zaudētā spēlē pret "Le Mans" komandu laukumā pavadīja 28 minūtes, kuru laikā guva 18 punktus, izcīnīja 16 bumbas zem groziem (deviņas uzbrukumā), septiņas reizes pārtvēra pretinieku piespēles, piecas reizes izprovocēja pretiniekus uz pārkāpumiem, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficients + 33.

Trešais labākais aizvadītajā kārtā bija Telavivas "Maccabi Elite" spēlētājs Markuss Faizers, kurš guva 28 punktus, izcīnīja 11 bumbas zem groziem, kā arī septiņas reizes izprovocēja pretiniekus uz pārkāpumiem. Arī viņam lietderības koeficients + 33.

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

  +3 [+] [-]

, 2008-02-01 12:42, pirms 17 gadiem
paskatijas AB un arii ta sagribeja

     [+] [-]

, 2008-02-01 14:37, pirms 17 gadiem
bet wnl nesanaac kaa AB