Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:377, Did:0, useCase: 3

Nahbars: "Udrihs mums pietrūks"

Nahbars: "Udrihs mums pietrūks"
Bostjans Nahbars.
Foto: ITAR-TASS

Slovēnijas izlases uzbrucējs Boštjans Nahbars kopā ar komandu jau ieradies Polijas pilsētā Varšavā, kur aizvadīs Eiropas čempionāta grupu turnīra spēles. Nahbars blogā pastāstījis par jaunāko savas izlases nometnē.

Boštjans Nahbars ir viens no retajiem basketbolistiem Eiropā, kam ir sava mājaslapa, kas tiek regulāri atjaunota. Savā jaunākajā bloga ierakstā Nahbars komentējis pēdējos jaunumus par izlases Slovēnijas gaitām. Nahbars paslavējis savas izlases fanus, kuru radītā atmosfēra pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā pārbaudes turnīrā Mariborā bijusi fantastiska. Vienā no šī turnīra spēlēm pret Vāciju neveiksmīgā epizodē ceļgala savainojumu guva Slovēnijas izlases pamatsastāva saspēles vadītājs Beno Udrihs.

Savainojums Udriham liegs dalību Eiropas čempionātā, ko uzsvēra arī Nahbars: "Beno bija nozīmīga komandas sastāvdaļa un viens no galvenajiem spēlētājiem. Ļoti slikti, jo čempionātā viņš mums pietrūks." Jau rakstījām, ka Spānijas izlase, kas arī ir vienā grupā ar Slovēniju, ierodoties Varšavā, nomainīja viesnīcas Varšavā.

Par poļu galvaspilsētas viesnīcām savas viedoklis ir arī Nahbaram: "Viesnīca nav slikta. Tiesa, gan gultas ir nedaudz par mīkstu, tāpēc daži no mums ņem ārā matračus. Istabas arī ir nedaudz par mazu. Taču nesūdzamies par to, jo zinām, ka federācija dara visu iespējamo mūsu labā. Spāņi reaģēja nedaudz citādāk, jo uzreiz ierodoties, pārcēlās uz netālu esošo viesnīcu, kurai ir viena zvaigzne vairāk un varbūt nedaudz lielāka platība."

Pirmo spēli Slovēnija aizvadīs rītdien, tiekoties ar Lielbritāniju.

Izmantotie resursi:
bokinachbar.com

  -1 [+] [-]

, 2009-09-06 16:07, pirms 15 gadiem
Nevajag jums Uldrihu

  +1 [+] [-]

, 2009-09-06 16:16, pirms 15 gadiem
milzigs zaudejums,

     [+] [-]

, 2009-09-06 18:54, pirms 15 gadiem
nu spēlētājs kursh b-bola mekā caurmērā vāc 11 pt. 3 bumbas un gandrīz 5 reizes rezultatīvi asistē sawiem komandas biedriem nevar nepietrūkt izlasē!!! GOD BLESS BIEDRINS