Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Fantasy spēlē vēl trīs kārtas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas sieviešu basketbola izlasei Eiropas čempionātā vēl jāizspēlē trīs mači, kuros ceram sagaidīt tikai uzvaras. Trīs kārtas atlikušas arī šim čempionātam veltītajā Fantasy spēlē, kurā lietotāji cīnās par galveno balvu no ceļojumu biroja Express Travel - braucienu uz Eiropas čempionātu basketbolā vīriešiem.

Piedalies Eiropas čempionāta fantasy spēlē!

Šodien Latvijas sieviešu basketbola izlase aizvadīs ceturtdaļfināla spēli pret Krievijas basketbolistēm. Šī un nākamās divas mūsu komandas spēles būs ļoti izšķirošas arī Fantasy spēles dalībniekiem, kuri cīnās par galveno balvu no ceļojumu biroja Express Travel - braucienu uz Eiropas čempionātu basketbolā vīriešiem.

Pagaidām spēles dalībnieki prognozējuši sešu spēļu iznākumus un labākos sastāvus. Ja pēc trijām kārtām vadībā bija lietotājs united, tad pēc sešām spēlēm viņam nācies atkāpties uz ceturto pozīciju. Tikmēr uz pirmo vietu pakāpies lietotājs vai visticamāk lietotāja sintijacebere - 1405 punkti. Otrajā un trešajā pozīcijā pagaidām ufoo un tammi2.

Kādas tad bija veiksmes atslēgas maksimālo punktu iegūšanai otrā posma spēlēs? Galvenokārt priekšā varēja tikt tad, ja divos mačos (pret Slovākiju un Spāniju) prognozējāt Latvijas izlases zaudējumus. Patriotisms ir ļoti laba lieta, taču cīnoties par galveno balvu vērā jāņem arī saprāts. Pret Čehiju gan maksimālo punktu skaitu (265) deva uzvaras prognozēšana un piecinieks Anete Jēkabsone-Žogota, Zane Tamane, Gunta Baško, Dita Krūmberga un Kristīne Kārkliņa. Šajā spēlē šādu kombināciju bija izvēlējušies 103 spēles dalībnieki.

Spēlē pret Slovākiju maksimālo punktu skaitu (239) varēja iegūt prognozējot zaudējumu un arī jau iepriekš nosaukto piecinieku - Jēkabsone-Žogota, Tamane, Baško, Krūmberga un Kārkliņa. To paveica divi lietotāji - mth un otins. Visbeidzot mačā pret Spāniju maksimuma (230) iegūšanai bija jāizvēlas zaudējums, kā arī Jēkabsone-Žogota, Zane Tamane, Dita Krūmberga, Liene Jansone un Aija Brumermane. To paveikt bija spējis tikai lietotājs kamansh.

Apkopojot pirmo sešu spēļu labākos pieciniekus redzams, ka visas reizes tajā iekļuvušas Anete Jēkansone-Žogota un Zane Tamane. Četras reizes pieciniekā iekļuvušas Dita Krūmberga un Kristīne Kārkliņa, pa trīs reizēm - Gunta Baško un Liene Jansone, Aija Putniņa labāko pieciniekā bijusi divas reizes, bet pa reizei arī Sabīne Niedola un Aija Brumermane. Lai arī galvenās tendences ir redzamas, tomēr varbūt kāda spēlētāja turnīrā vēl izšaus.

Jau šobrīd varat izvēlēties savu sastāvu mačā pret Krieviju, bet īpaši laicīgi būs jāseko spēļu sākuma laikiem, jo sastāvi jāsaliek stundu pirms spēles sākuma. Veiksmi visiem konkursantiem – lai uzvar labākais!

Eiropas čempionāta Fantasy spēles rezultāti pēc 6 kārtām

VietaLietotājsPunkti
1.sintijacebere1405
2.ufoo1401
3.tammi21393
4.united1383
5.YOGA_LAT1377
6.Vegetarian1373

Piedalies Eiropas čempionāta fantasy spēlē!

Brauciens uz Eiropas čempionātu basketbolā vīriešiem Polijā

  +2 [+] [-]

, 2009-06-18 11:50, pirms 15 gadiem
Šitajā spēlē baigi grūti atraut zaudēto, jo pārsvarā vieni un tie paši kadri met iekšā...Anete, Tamane, Baško! Esmu 23, bet pieraut neceru - baigi grūti!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-18 11:54, pirms 15 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: Šitajā spēlē baigi grūti atraut zaudēto, jo pārsvarā vieni un tie paši kadri met iekšā...Anete, Tamane, Baško! Esmu 23, bet pieraut neceru - baigi grūti!
ja pareizi izšauj ar pēdējām divām + noteic uzverētāju, tad viss ir iespējams!! :0 galvenais nemet plinti krūmos esmu 91 un joprojām cīnos

  +3 [+] [-]

, 2009-06-18 11:55, pirms 15 gadiem
siipolinjsh rakstīja: ja pareizi izšauj ar pēdējām divām + noteic uzverētāju, tad viss ir iespējams!! :0 galvenais nemet plinti krūmos esmu 91 un joprojām cīnos
cīnīties jau var ... Latvijas futbola izlase jau arī parasti cīnās tikai ar to uzvarēšanu tā pašvaki

     [+] [-]

, 2009-06-18 11:57, pirms 15 gadiem
siipolinjsh rakstīja: NĒ, LASĪT IEMĀCIES KAUT VAI VIRSRAKSTU!!!! :p
vai es vainīgs, ka nemāki prognozēt un visas dusmas izgāzi uz mani ?
nezināju, ka spēlē arī par 5-8 vietai ..

     [+] [-]

, 2009-06-18 12:02, pirms 15 gadiem
Makis rakstīja: vai es vainīgs, ka nemāki prognozēt un visas dusmas izgāzi uz mani ?
nezināju, ka spēlē arī par 5-8 vietai ..
man uz Tevi nav par ko dusmoties!! uzskatu, ka vidusmēra sporta draugam jau vajadzētu zināt izspēles kārtību

  -2 [+] [-]

, 2009-06-18 12:11, pirms 15 gadiem
piedalīties jau var, bet pēctam tās balvas no esporta mūžību jāgaida vai vispār nesagaidi