Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Lietuvas izlases treneris neslēpj sarūgtinājumu

Jānis Celmiņš

Lietuvas izlases treneris neslēpj sarūgtinājumu
Lietuvas izlases galvenais treneris Rutenis Paulauskas
Foto: www.basketnews.lt

„Esmu sarūgtināts ar aizvadīto turnīru, taču lepojos ar savu komandu,” pēc zaudējuma Itālijas izlasei Eiropas basketbola čempionātā, kas nozīmēja, ka Lietuvas izlasei turnīrs ir beidzies teica Lietuvas izlases galvenais treneris Rutenis Paulauskas.

Jau ziņojām, ka Eiropas sieviešu basketbola čempionāta F grupas spēlē Itālijas izlase šodien ar 72:58 pieveica Lietuvu. Vēl četras minūtes pirms pamatlaika beigām viņām bija tikai trīs punktu pārsvars. Itālijai šī uzvara nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, bet Lietuva čempionātu noslēdza ar pieciem zaudējumiem pēc kārtas.

Lietuvas izlases galvenais treneris Rutenis Paulauskas neslēpa sarūgtinājumu par aizvadīto turnīru, bet vienlaicīgi atzina, ka nākotnē šī komanda var sasniegt daudz. „Esmu sarūgtināts ar aizvadīto turnīru, taču lepojos ar savu komandu. Uzskatu, ka mums šajā čempionātā bija ļoti perspektīva komanda, kura nākotnē varētu izveidoties par nopietnu spēku Eiropā.”

Lietuvas izlases spēlētāja Agne Čiudariene savā komentārā bija īsa. „Divpunktu metienu procents bija ļoti zems, bet Itālijas izlase ar labu procentu meta tālmetienus, man nav daudz ko teikt.”

Itālijas izlases spēlētāja Marta Aleksandera pauda prieku par komandas sniegumu, kā arī izteicās, ka čempionāts Rīgā noorganizēts ļoti augstā līmenī. „Nospēlējām divas spēles vienā – pirmajā puslaikā nespējām izpildīt spēles plānu, taču otrajā viss bija kārtībā un uzvarējām. Ceturtdaļfināls būs lieliska spēle, esmu droša. Ar katru spēli gūstam ar vien lielāk pieredzi un ar labu komandas spēli varam sasniegt daudz. Esmu ļoti apmierināta ar gaisotni, kas valda komandā. Arī brīvo laiku pavadām kopā. Seši, septiņi tūkstoši līdzjutēju hallē, kuri rada lielisku atmosfēru, tas ir lieliski. Šo čempionātu par piemēru var ņemt visu nākamo turnīru organizatori, šis ir lielisks čempionāts.”

Itālijas izlases treneris Gjampero Tičī bija vienisprātis ar Aleksanderu. „Jā, pirmajā puslaikā nespējām izpildīt spēles plānu. Ne tāpēc, ka komanda bija slikti koncentrējusies spēlei, bet gan tāpēc, ka vairākus gadus šādā līmenī nebijām spēlējuši. Otrajā puslaikā spēlējām labi kā uzbrukumā, tā aizsardzībā un viss bija kārtībā. Par turnīra organizatorisko pusi jāpiekrīt – turnīrs organizēts ļoti labā līmenī, Rīga ir ļoti skaista pilsēta.”

  +2 [+] [-]

, 2009-06-16 18:20, pirms 15 gadiem
žēl ...

     [+] [-]

, 2009-06-16 18:27, pirms 15 gadiem
Nu ko, neko darit, jagatavojas nakamajam turniram!
P.S Kads man var pateikt ko nozime tris sekundes?

  +2 [+] [-]

, 2009-06-16 19:08, pirms 15 gadiem
AnYwaY- rakstīja: Nu ko, neko darit, jagatavojas nakamajam turniram!
P.S Kads man var pateikt ko nozime tris sekundes?
soda laukumā uzbrūkošās komandas spēlētājs ar abām kājām bez bumbas drīkst atrasties ne ilgāk kā 3 sek

     [+] [-]

, 2009-06-16 19:47, pirms 15 gadiem
domaju gan ka sarugtinats