Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Korstina: "Mēs kļūsim labākas"

Andrejs Siliņš

Korstina: "Mēs kļūsim labākas"
Ilona Korstina

"Mums vēl ir laiks, mēs turpinām savu ceļu tālāk un kļūsim vēl labākas," pēc uzvaras pār Itāliju Eiropas čempionātā Rīgā sacīja Krievijas izlases basketboliste Ilona Korstina.

"Itāliešu komanda ir ļoti laba, ļoti agresīva. Viņi mēģināja agresīvi darboties aizsardzībā, un tāpēc zaudējām daudz bumbas pie sava groza un pieļāvām daudz kļūdu. Mums vēl ir laiks, mēs turpinām savu ceļu tālāk un kļūsim vēl labākas," pēc mača visai optimistiska bija Korstina. "Ļoti labi, ka Eiropas čempionāts tiek organizēts Rīgā. Zināju Arēnu Rīgu jau iepriekš, jo spēlēju šeit ar savu kluba komandu. Nedaudz žēl, ka mums ir tik maz līdzjutēju atbraukuši līdzi. Organizācija ir lieliska, vienīgi laika apstākļi ir nepatīkami."

Krievijas galvenais treneris Valērijs Tihoņenko uzsvēra, ka svarīga bijusi cīņa pie bumbām: "Ir ļoti svarīgi, ka uzvarējām cīņu par atlēkušajām bumbām. Itālija šodien spēlēja ļoti labi, izmantojot zonas aizsardzību. Pirmajā ceturtdaļā pārāk maz iespēlējām bumbu groza apakšā, bet vēlāk to darījām veiksmīgāk. Mums šeit ir tikai viens uzdevums - aizstāvēt titulu.Bekija Hamona? Mēs gaidām, kad viņa varēs sākt spēlēt."

Itālijas izlases galvenais treneris Gampjero Tiči nebija pārāk sarūgtināts, uzsverot Krievijas komandas spēku: "Mēs tikāmies ar vienu no labākajām komandām Eiropā, līdz ar to šis bija liels izaicinājums. Zinājām, ka nespēsim ar viņiem cīnīties, spēlejot cilvēks cilvēku aizsardzību, tāpēc daudz izmantojām zonas aizsardzību. Nākamā spēle mums b ūs ļoti svarīga."

Tikmēr Itālijas izlases spēlētāja Laura Mači pastāstīja, ka komanda turpina progresēt: "Spēle bija ļoti smaga, zinājām, ka spēlējam pret lielisku komandu. Mēs neesam tādā pašā līmenī, taču mēs turpinām uzlabot savu sniegumu kopš ierašanās Latvijā."

  +6 [+] [-]

, 2009-06-14 20:43, pirms 15 gadiem
Shitaa ir tik smuka ka vareetu speleet kopaa ar muusu dailjavaam

  -4 [+] [-]

, 2009-06-14 20:43, pirms 15 gadiem
Sacerejas! neka nebus labakas!
Slēpts komentārs: AnYwaY-:D

  +3 [+] [-]

, 2009-06-14 21:19, pirms 15 gadiem
Smarcha rakstīja: Shitaa ir tik smuka ka vareetu speleet kopaa ar muusu dailjavaam
Karpuņina ar smuka

     [+] [-]

, 2009-06-14 22:20, pirms 15 gadiem
Chikotilo rakstīja: Karpuņina ar smuka
aha un vel Troina Netaceros uzvardu tai blondajai Griekjietei... Sexbumbyu izlase sanaktu

     [+] [-]

, 2009-06-14 22:47, pirms 15 gadiem
puk

     [+] [-]

, 2009-06-15 15:45, pirms 15 gadiem
Smarcha rakstīja: aha un vel Troina Netaceros uzvardu tai blondajai Griekjietei... Sexbumbyu izlase sanaktu
Tu domā Stiliana Kalsidū?