Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Tihoņenko: "Nebijām labākajā kondīcijā"

Jānis Pārums

Tihoņenko: "Nebijām labākajā kondīcijā"
Valērijs Tihoņenko
Foto: sport.strana.ru

Pēc Eiropas sieviešu basketbola čempionāta spēles starp Krievijas un Baltkrievijas komandām preses konferencē savus komentārus par aizvadīto maču sniedza abu komandu galvenie treneri Valērijs Tihoņenko un Anatolijs Bujaļskis, kā arī spēlētājas.

Valērijs Tihoņenko, Krievijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris: "Pēc divu dienu atpūtas nebijām labākajā kondīcijā. Baltkrievija ir laba komanda, kas sekmīgi uzbrūk no tālās distances, taču šovakar, pateicoties mūsu aizsardzībai, baltkrievietes spēja realizēt tikai divus no 13 trīspunktu metieniem. Pēc puslaika zaudējām cīņu par bumbām, taču turpinājumā šajā elementā uzlabojām savu sniegumu. Čempionāts ir garš, mums būs nepieciešama lielāka koncentrēšanās tā turpinājumā."

Marija Stepanova, Krievijas izlases spēlētāja: "Mēs kontrolējām spēli. Esam šeit ieradušās, lai uzvarētu, esam ieradušās kā favorītes. Viss šeit ir labā līmenī."

Baltkrievijas izlases galvenais treneris Anatolijs Bujaļskis atzina, ka aizsardzības spēlētājas šodien aizvadīja ne pārāk labu spēli, turklāt bez Tatjanas Troinas komandas ārējā līnija bijusi manāmi vājāka. Komandai Troinas ļoti pietrūcis.

Jeļena Ļeučanka, Baltkrievijas izlases spēlētāja: "Protams, neesam priecīgas, ka zaudējām. Zaudējām cīņā par bumbām, slikti realizējām metienus un par daudz kļūdījāmies. Tagad jāgatavojas nākamajām divām spēlēm."

  +2 [+] [-]

, 2009-06-12 21:20, pirms 15 gadiem
Viss šeit ir labā līmenī-Tas priece
Slēpts komentārs: Fly James Fly#23

  +1 [+] [-]

, 2009-06-12 21:30, pirms 15 gadiem
Cik Troinai savainojums nopietns?

     [+] [-]

, 2009-06-12 22:08, pirms 15 gadiem
baltkrievietes bez Troinas .....tā ir slikta zīme

     [+] [-]

, 2009-06-12 22:09, pirms 15 gadiem
vai Tihanenko vispār trennē kādu no sieviešu komandām?

     [+] [-]

, 2009-06-12 22:20, pirms 15 gadiem
Fly James Fly#23 rakstīja: Atmaskas jau nevaig...
Vienkārši Baltkrievietes labi nospeleja!!!!!
Un es nepiekriitu Stepanovai ka viņas ir Favorites vienas no, bet galvenas favoriite ir Latvietes!!!!!
ai,tu laikam domu nesaprati..