Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Cēsis" papildina sastāvu, sezonu sāks deviņas spēlētājas

Andris Vētra
Andris Vētra

"Cēsis" papildina sastāvu,  sezonu sāks deviņas spēlētājas
Iepriekšējās sezonas izskaņā Krišjānim Kļaviņam trenera amatam izdevās piesaistīt Vari Krūmiņu. Šobrīd trenera meklējumi vēl turpinās.

Latvijas Sieviešu basketbola līgas vicečempionu sporta kluba "Cēsis" pieteikumā tomēr iekļautas deviņas spēlētājas, informē Basket.lv. Komandas sastāvu papildinājušas Ilze Jākobsone, Zane Jākobsone un Laura Audere.

SK Cēsis pieteikumā iekļautas deviņas spēlētājas: Ieva Trekše, Lauma Poda, Lelde Bērziņa, Santa Jākobsone, Kristīne Mača, Zane Zeltiņa, Ilze Jākobsone, Zane Jākobsone un Laura Audere.

Sākotnējā pieteikumā tika iekļautas sešas spēlētājas – Ieva Trekše (dzimusi 1973. gadā), Lauma Poda (1990), Lelde Bērziņa (1990), Santa Jākobsone (1990), Kristīne Mača (1990) un Zane Zeltiņa (1987). Vakar sarunā ar Sportacentrs.com Krišjānis Kļaviņš atklāja: "Līdz trešdienai sarakstu jāpapildina vēl divām spēlētājām. Turpinās trenera meklējumi." Šodien komandas sastāvu papildinājušas Ilze Jākobsone, Zane Jākobsone un Laura Audere.

Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, sastāvā palikusi tikai Zane Zeltiņa. Ieva Tāre un Anita Mikāle komandu atstāja pēc pašu vēlēšanās, aizsardzes Zane Eglīte un Anete Horelika spēlē attiecīgi Itālijas un Spānijas klubos, viesspēlētājas Rima Valentiene un Kristena Mena devušās uz Lietuvu un Franciju. No pārējām Latvijas spēlētājām Ieva Krastiņa, Zane Lapsiņa (arī Maija Knekse un Laura Jansona) pārgājušas uz Latvijas Universitāti, Karlīne Nīmane pievienojusies "TTT Rīga", Diāna Ozoliņa un Ieva Vītola pastiprinājušas "RTU/Merks" rindas.

Pirmā spēle paredzēta jau rīt, kad "Cēsis" savā laukumā tiksies ar "BS Rīga/TTT/Kadetes" (0-2).

Iepriekšējā sezonā no šī sastāva No šī sastāva pērn komandā spēlēja un Latvijas čempionāta sudraba medaļu izcīnīja tikai Zane Zeltiņa.

Izmantotie resursi:
Basket.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-27 19:55, pirms 14 gadiem
K.K pārrēķinājās un tagad paliek ar garu degunu...

  +1 [+] [-]

, 2010-10-27 20:00, pirms 14 gadiem
kas trennēs?

     [+] [-]

, 2010-10-27 20:05, pirms 14 gadiem
K-rlo rakstīja: kas trennēs?
Es!

  -1 [+] [-]

, 2010-10-27 20:19, pirms 14 gadiem
Es domāju, ka par treneri varētu ņemt Viktoru Brizgalovu.

Nu sastāvs nav nekāds spožais, un treneri jau arī nevajag meklēt īpaši, galvenais ka ir treneris..!!

Bet tomēr ir arī kaut kas pozitīvs šajā sastāvā.. Mājas spēles būs interesantākas, jo tagad vairs pirms spēles nedomāsim vai uzvarēsim ar +40? Bet gan vai vispār uzvarēsim..

  -1 [+] [-]

, 2010-10-27 20:21, pirms 14 gadiem
Juris no Ludzas, 20:05, pirms 14 minūtēm, atbildēt
Atcelt Ziņot

K-rlo rakstīja: kas trennēs?

Es!
===========
latgalē vispār nejēdz basketu spēlēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-27 23:23, pirms 14 gadiem
mazais esporta lietotājs rakstīja: Kā tad tā, naudas vairs nav, kur tad palikuši visi mistiskie labvēļi un sponsori?
Tu laikam neesi informēts par ekonomisko krīzi valstī.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-28 03:55, pirms 14 gadiem
alutins05 rakstīja: Tu laikam neesi informēts par ekonomisko krīzi valstī.
Kad sākās ekonomiskā krīze valstī, tad TTT arī bija ļoti švaki un Cēsis varēja kļūt par čempionem pat bez legionārēm, bet KK vajadzēja nevis uzvarēt, bet sagraut TTT. Un to arī izdarīja. TTT sastāvs bija novājināts, bet viņš vēl un vēl piepirka leģionāres. Tērēja milzu naudu, kad varēja netērēt. Iztērēja lielu piķi. Pagajušajā sezonā arī spēkojās ar TTT un izgrūda lielu piķi, tikai nedaudz pietrūka veiksmes lai vinnētu. Tagad, kad nauda nevajadzīgi iztērēta, vairs nav pat tik daudz, lai normālu vidusmēra klubu savāktu.

     [+] [-]

, 2010-10-28 14:50, pirms 14 gadiem
Kriškļaviņ, tu tak esi viens mopsis! Naudas tev nav (totalizatorā laikam vairs neiet jeb arī tevi tur vienkārši nelaiž klāt?), un na haļavu tagad meitenītes vāc, plikus solījumus dāvādams. Ja nu esi māsas Jākobsones no Valmieras JSBL komandas savācis, tad varbūt paņem klāt arī abu meitu fāteru - Atis savulaik neslikti spēlēja Valmieras "Šanā" un basketbolā noteikti rubī vairāk par tevi, puikiņ. Tiesa, arī Atiņš nebūs ar mieru par pliku paldies spēlēt... Kriškļaviņ, tu sāki un turpini ar lielu blefošanu, taču tāda skaista dzīve vienkārši mēdz būt ļoti īsa jau pēc definīcijas.