Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Baško astotā uzvara pēc kārtas

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Baško astotā uzvara pēc kārtas
Gunta Baško
Foto: Basketfrance.com

Gunta Baško un viņas klubs "Lattes Montpellier" izcīnīja astoto uzvaru pēc kārtas Francijas sieviešu basketbola virslīgā (LFB), 15. kārtas spēlē savā laukumā pieveicot Senamānlo komandu 67:59.


Uzvaru skaita ziņā Monpeljē klubs panācis turnīra kopvērtējuma otrās vietas īpašnieci Valensjēnas "USVO", taču pēdējās aizvadījušas par vienu spēli mazāk.


Gunta Baško guva 11 punktus un 5 reizes rezultatīvi piespēlēja, plašāka informācija būs pieejama pēc spēles protokola publicēšanas.


Nākamajā kārtā 3. februārī "Lattes Montpellier" sacentīsies ar Guntas iepriekšējo klubu "Tarbes", savukārt 16. februārī izbraukumā būs jāspēlē ar turnīra līderēm "Bourges basket".


Francijas sieviešu basketbola līgas kopvērtējuma tabula
1. "Bourges" 15-0
2. "Lattes Montpellier" 11-4
3. USVO 11-3
4. Saint Amand Les Eaux 8-6
5. Challes 7-8

-------
14. Mourenx 2-12


Izmantotie resursi:
www.basketfrance.com

     [+] [-]

, 2008-01-27 21:09, pirms 17 gadiem
Prieks par Guntu! Francijas basketbolā tagad viņu pazīst ļoti labi un ne tikai. Protams, to pašu var teikt arī par Aneti un Ievu.

Būtu lieliski karjeru turpināt Rīgā.