Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Maskavas apgabala valdība turpinās atbalstīt "Spartak"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Maskavas apgabala valdība turpinās atbalstīt "Spartak"
Foto: fibaeurope.com

"Finanšu atbalsts Maskavas apgabala sieviešu basketbola klubam "Spartak" būs pietiekams, lai komanda sekmīgi turpinātu startēt," ceturtdien Maskavas apgabala valdības preses konferencē paziņoja gubernatora vietnieks Sergejs Košmans.

„Pēc pārdzīvotajiem traģiskajiem notikumiem (kluba ģenerālmenedžera Šabtaja fon Kalmanoviča noslepkavošanas) komanda sacenšas gan Krievijas čempionātā, gan Eirolīgā un uzrāda labus rezultātus,” teica Košmans. „Esam pārliecināti, ka „Spartak” komandas tradīcijas tiks turpinātas.”

Tiesa, apgabala vadība pagaidām nav precizējusi finanšu piešķīruma apmērus un nav devusi solījumus atbalstīt klubu arī nākamajā sezonā. „Spartak” sistēmā, kuru pašreiz vada Kalmanoviča atraitne Anna Arhipova, ir sieviešu basketbola klubs un bērnu basketbola skola ar internātu. Pēc neoficiālām ziņām, pērn Maskavas apgabala atbalsts klubam veidoja 7 miljonus ASV dolāru. Tas sedza daļu kluba izdevumu, turklāt klubs atļāvās uz spēlēm skatītājus aicināt bez maksas, apmaksāja TV pārraides, ārzemju tiesnešus, pirmsspēļu šovus un citus pasākumus.

Izmantotie resursi:
rian.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-11-27 04:42, pirms 14 gadiem
"turklāt klubs atļāvās uz spēlēm skatītājus aicināt bez maksas, apmaksāja TV pārraides, ārzemju tiesnešus, pirmsspēļu šovus un citus pasākumus."
Ko par basketbolu sistēmas graušanu ,šajā sakarā,teiktu w ?