Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Itālijā pārceltas visas nedēļas nogalē paredzētās basketbola spēles

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Itālijā pārceltas visas nedēļas nogalē paredzētās basketbola spēles
Foto: FIP

Itālijas basketbola federācija (FIP) otrdien, 25. februārī, atsaucoties uz valdības ieteikumiem par sabiedrības veselības aizsardzību koronavīrusa izplatīšanās dēļ, paziņoja par visu 29. februārī un 1. martā paredzēto spēļu pārcelšanu uz vēlāku laiku.

Minētais lēmums attiecas uz piecām līgām – A1, A2 un B sēriju vīriešiem, kā arī A1 un A2 sēriju sievietēm. Itālijā spēlē Ingus Jakovičs (A1), Artūrs Strautiņš, Andrejs Gražulis (A2), Anete Šteinberga, Laura Meldere (A1), Līga Vente (A2), kā arī virkne spēlētāju zemākās līgās.

Itālijā 23. februārī nenotika piecas no sešām A1 sērijas spēlēm basketbolā sievietēm, kā arī divas A2 sērijas spēles. Veneto apgabala vadība tajā pašā dienā paziņoja par visu sabiedrisko pasākumu atcelšanu līdz svētdienai, 1. martam, ieskaitot.

A sērijas klubs “Germani Basket Brescia” otrdien paziņoja, ka uz laiku pārtrauc biļešu tirdzniecību uz spēlēm pret Venēcijas “Reyer” (3. martā) un Boloņas “Fortitudo” (8. martā). Venēcijā pārceltas arī 27. februārī paredzētās “Reyer School Cup” spēles.

Līdz otrdienas vakaram Itālijā tika reģistrēti 322 koronavīrusa infekcijas “Covid 19” gadījumi, tai skaitā 11 cilvēku nāve. Bojāgājušie parasti ir gados veci cilvēki ar elpceļu darbības traucējumiem, tostarp smēķēšanas rezultātā.

Izmantotie resursi:
Coronavirus. Sospeso e rinviato il prossimo...