Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Rodmens uzklausa amatpersonas un izlemj uz agresorvalsti nedoties

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Rodmens uzklausa amatpersonas un izlemj uz agresorvalsti nedoties
Deniss Rodmens. Foto: Imago Images/Scanpix

Bijušais NBA basketbolists Deniss Rodmens mainījis plānus un tomēr nedosies uz agresorvalsti Krieviju, kur sākotnēji bija plānojis iesaistīties sieviešu basketbola zvaigznes Britnijas Graineres atbrīvošanas pārrunu procesā.

ASV Valsts departamenta pārstāvis Neds Praiss ''ABC News'' sacīja, ka Rodmena došanās pie okupantiem sarežģītu pārrunu procesu: ''Viņš nedosies turp, pārstāvot ASV valdību. Rodmena iejaukšanās pārrunu procesā varētu tās sarežģīt un radīt neparedzētas problēmas basketbolistes atbrīvošanai.''

Vēlāk arī ''ABC News'' saņēma apstiprinājumu no paša Rodmena – viņš uz agresorvalsti nedosies.

Iepriekš vēstījām, ka skandalozais basketbolists plānoja doties pie okupantiem, lai mēģinātu panākt Britnijas Graineres atbrīvošanu no cietuma.

Kādreizējā Čikāgas ''Bulls'' zvaigzne iepriekš ne tikai vedis diplomātiskas sarunas ar Ziemeļkorejas autokrātisko līderi Kimu Čoninu, bet arī 2014. gadā apciemojis agresorvalsts diktatoru Vladimiru Putinu.

Izmantotie resursi:
https://abcnews.go.com/Politics/us-...

  -1 [+] [-]

, 2022-08-24 15:24, pirms 2 gadiem
Paldies autoram par okupantu saukšanu īstajos vārdos.
"Iepriekš vēstījām, ka skandalozais basketbolists plānoja doties pie okupantiem"

  +2 [+] [-]

, 2022-08-24 15:39, pirms 2 gadiem
Koloniālisms ir kādas nācijas suverenitātes paplašināšana ārpus savas teritorijas un politiskas kontroles ieviešana šajā teritorijā, tādējādi izmantojot kolonizētās teritorijas resursus, darbaspēku un iegūstot dažādus citus labumus un priekšrocības. Nereti kolonisti pakļautajai nācijai uzspiež savu valodu, kultūru, sociālās sistēmas atribūtus, morāli, ideoloģiju, reliģiju. Koloniālisms var izpausties imperiālisma formā un mēdz būt cieši saistīts ar to. Kolonizācijai var tikt pakļautas nācijas, kuras vēl nav izveidojušas valstiskas formas, kā arī suverēnas valstis. Pēdējā gadījumā kolonizācija var sekot šīs valsts okupācijai un aneksijai.

Mūsdienās, it īpaši pēc 2. pasaules kara, koloniālisms kļuva par asas starptautiskās kritikas objektu, tas tika nosodīts gan no politiskās, gan morāles viedokļa. Daudzas valstis - bijušās kolonijas, turpina izvirzīt pārmetumus tās kolonizējušām valstīm par ekspluatāciju, ekonomisko atpalicību, etniskajiem konfliktiem, kultūras pagrimumu.

     [+] [-]

, 2022-08-24 17:29, pirms 2 gadiem
Kas dos Briedim padomu ?

     [+] [-]

, 2022-08-24 19:50, pirms 2 gadiem
IAmJamesHarden rakstīja: Kas dos Briedim padomu ?
Usiks principā varētu sniegt diezgan pārliecinošas konsultācijas, bet diemžēl viņš ir aizņemts.

  -1 [+] [-]

, 2022-08-24 20:40, pirms 2 gadiem
No vieniem okupantiem pie otriem.

     [+] [-]

, 2022-08-25 07:24, pirms 2 gadiem
Ukrainas krievs Usiks var iedot padomu. Vēlaizvien arceros kā tas pimp.uks izvairijās no sava viedokła paušanas kad krievi okupēja Krimu, identiski kā Briedis tagad. Tas par to armijas iestāšamos bij tikai lai uzlabotu reputāciju, karot vińš par Ukrainu tā vai tā netaisijās. Usiks ir uzaudzis Krimā unnar krievu saknēm, tas ir tas pats kas krieviski runājošais Daugavpilī.