Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Strādāsim, lai kļūtu labāki"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Čukste: "Strādāsim, lai kļūtu labāki"
Ainārs Čukste
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

„Zaudējām stipram pretiniekam. Cerējām uz labāku iznākumu, taču nekādu žēlošanu negaidījām. Turpināsim strādāt, lai kļūtu labāki,” pēc zaudējuma Maskavas CSKA atzina sieviešu basketbola kluba „TTT Rīga” galvenais treneris Ainārs Čukste.

Ainārs Čukste turpina: „Par spīti smagajam zaudējumam, spējām uzlabot vairākas lietas, salīdzinot ar pirmo spēli. Turpināsim strādāt, lai kļūtu labāki. Spēlētājas sākumā bija nedaudz nobijušās, pagāja laiks, kamēr izdevās ieiet spēlē. CSKA ir fantastiska sastāva komplektācija visās līnijās, spēli pastiprināt var jebkura spēlētāja un netikām galā ar viņu aizsardzību. Arī kopumā CSKA šogad ir stiprāka komanda nekā pērn. Gundars Vētra ir gudrs treneris un prata izmantot iegūto informāciju, lai neitralizētu mūsu līderes.”

Aija Brumermane, „TTT Rīga”: „Mūsu aizsardzība vēl nav tik laba, kādai tai vajadzētu būt. Sākumā bija pasīvas uzbrukumā, savukārt CSKA labi spēlēja aizsardzībā un netikām pie metieniem. Vēlāk spēli uzlabojām, tomēr nespējām tā turpināt līdz galam. Pretinieču uzbrukumu laikā pēc garākām bumbas izspēlēm pazaudējām pretspēlētājas. Turpināsim uzlabot spēli un rezultāti būs.”

Gundars Vētra, Maskavas CSKA galvenais treneris: „Starpsezonā galveno uzmanību veltījām aizsardzības uzlabošanai. Uzbrukumā labu spēlētāju mums netrūka jau iepriekš, bet aizsardzībā nebija pietiekamas agresivitātes un sportiska niknuma. Daglasas un Makārvilas piesaistīšana jau radījusi izmaiņas, tai pat virzienā strādā Gorbunova, kura šoreiz nespēlēja. Gatavošanos septembrī sākām ar trīs spēlētājām, tad pievienojās trīs Krievijas olimpietes un Ketrīna Daglasa. Pēdējā mēneša laikā viss noticis „kustībā” un vēl joprojām daudz jāstrādā, lai nopietni sagatavotos katrai spēlei. Kluba mērķi ir cīnīties par iekļūšanu visos iespējamos finālos – Krievijas kausa izcīņā, Krievijas superlīgā un Eirolīgas „Četru finālā”. Vienlaikus Eirolīgas izspēles sistēma ir tāda, ka mums nepieciešams iegūt iespējami labāku gūto-zaudēto punktu attiecību pirms izslēgšanas spēlēm (lai izslēgšanas kārtās iegūtu nosacīti vieglākus pretiniekus), tāpēc vienmēr cīnāmies par uzvaru ar lielāku pārsvaru.”

Ketrīna Daglasa, Maskavas CSKA: „Biju viena no tām WNBA spēlētājām, kas pirmās pievienojās savām Eiropas komandām. Tādējādi man bija laiks iejusties komandā, strādāt ar treneri un partnerēm, iejusties ritmā. Esmu priecīga spēlēt CSKA un, neapšaubāmi, viens no mūsu mērķiem ir uzvarēt Eirolīgā.”

Eirolīgas B grupas kopvērtējums

VietaKomandaUZ
1. CSKA 2 0
2. Venezia 2 0
3. MKB Euroleasing 1 1
4. Brno Gambrinus 1 1
5. TTT Rīga 0 2
6. ESBVA Lille 0 2

FIBA Eirolīgas B grupas rezultāti

DienaSpēleProtokols
15.10. TTT Rīga - MKB Euroleasing 71:86
15.10. Maskavas CSKA - ESBVA Lille Metropole 96:44
15.10. Brno Gambrinus - Venezia Reyer 68:77
22.10. TTT Rīga - Maskavas CSKA 48:89
22.10. ESBVA Lille Metropole - Brno Gambrinus 63:67
22.10. Venezia Umana Reyer - MKB Euroleasing 70:59

Nākamā TTT spēle Eirolīgā notiks 29. oktobrī, izbraukumā Venēcijā sacenšoties ar „Umana Reyer” vienību. Savukārt jau piektdien, 24. oktobrī, Latvijas Sieviešu basketbola līgas turnīra ietvaros Olimpiskajā sporta centrā notiks „TTT Rīga” sacensība ar „TTT juniorēm”.

Izmantotie resursi:
tttriga.lv

     [+] [-]

, 2008-10-23 13:14, pirms 16 gadiem
pēc abām spēlem liekas,ka jāpiestrādā pie komlektācijas nav 3 un 4 pozīcija Krumberga tika izmantota ļoti maz kitizina(laikam tā bija) vispār nesaprotu kā viņa spēlē, Troina ir laba kubliņa nav formā karsone spēlē tā kā 22 gados un vairāk no viņas prasīt nevar tā kā ir kur pielikt un ir ko atņemt nu bet žēl ka mums nav cska budžets

     [+] [-]

, 2008-10-23 13:35, pirms 16 gadiem
..ja ne šogad tad nākamgad gan ..

     [+] [-]

, 2008-10-23 13:41, pirms 16 gadiem
domaju gan tas ka vinne latvijas komandas ar +50 tas vel neko nenozime

     [+] [-]

, 2008-10-23 13:54, pirms 16 gadiem
....nepaarprotami Čukste nav un nebuus normaals treneris...lielajaa basketbolaa, jo viņa temperiments kaa kamaniņa brauceejam no zemaa starta....skumji , ka meitenes savos labaakos gados nevar speeleet pie laba trenera....komplektaacija skumja......taadu naudu par taadu darbu man kaa sponsoram buutu nepieņemama.....
Komanda slima........ceru ka TTP...VADIIBA LAUZIIS LIIGUMU....LABAAKAJAA GADIIJUMAA NSPEELEET!
Viena ponograafija ir Žalgiris.....un tagad otra!

     [+] [-]

, 2008-10-23 14:28, pirms 16 gadiem
izskatās, ka tu esi sajaucis komandas

     [+] [-]

, 2008-10-23 14:42, pirms 16 gadiem
egils34 rakstīja: pēc abām spēlem liekas,ka jāpiestrādā pie komlektācijas nav 3 un 4 pozīcija Krumberga tika izmantota ļoti maz kitizina(laikam tā bija) vispār nesaprotu kā viņa spēlē, Troina ir laba kubliņa nav formā karsone spēlē tā kā 22 gados un vairāk no viņas prasīt nevar tā kā ir kur pielikt un ir ko atņemt nu bet žēl ka mums nav cska budžets
Priecājies, ka 'jums' nav Swedbank/DU, Liepājas, SK Rīga un citu tādu klubu budžets.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-23 16:50, pirms 16 gadiem
Salidzinot sho abu komandu nesalidzinamo budzhetu propociju domaju, ka nekada tragjedija nav notikusi, ir aizvaditas 2 speles, viena zaudeta galotnee un otra aizvadita pret vienu no pasaules specigakajiem klubiem, kursh starp citu arii pirmo eiroligas speli pret Francijas klubu uzvareja ar shaadu paarsvaru.. Jaaturpina ciiniities un uzvaras neizpaliks!

     [+] [-]

, 2008-10-23 18:05, pirms 16 gadiem
vaitad kaads straadaa lai kluutu sliktaaki?