Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Kijevai ir laba komanda"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"TTT Rīga" cīņā par trešo vietu Baltijas Sieviešu basketbola līgā uzvarot Kijevas "TIM SKUF" 78:59, komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri un spēlētājas.

Baiba Eglīte, "TTT Rīga": „Pagāja laiks pēc vakardienas spēles, kamēr atraisījāmies un sākām cīnīties. Ar katru brīdi labās emocijas auga un beigās nospēlējām pieklājīgi. Jūtu, ka treneris uzticas un varu vairāk izdarīt laukumā. Gan uzticība sev lielāka, gan labāks devums komandai. Ja vakar nebūtu bijis tik slikts sākums, īpaši pirmā ceturtdaļa, šodien spēlētu finālā Teo vietā.”

Ainārs Čukste, "TTT Rīga" galvenais treneris: „Esmu priecīgs par rezultātu un pēdējo ceturtdaļu, kad izdevās salauzt Kijevu. Komandu zināju, tā var spēlēt ļoti labi, tāpēc viennozīmīgi bija skaidrs, ka viegla cīņa negaida. Vakar kijevietes salūza pirmajās minūtēs, kad zaudēja 0:11 un pēc tam vairs necentās. Šodien viņas parādīja raksturu, rādot spēli, kādu var spēlēt. Viņu spēle ir mums netradicionāla, bez izteiktiem centriem, ar agresīviem caurgājieniem un labiem tālmetieniem, brīžiem iemet no astoņiem deviņiem metriem. Ja jūt, ka garais pretī, paiet atpakaļ un met pāri rokām. Un lielajiem perimetrā vienmēr ir grūtāk segt.”

Marina Tkačenko, TIM SKUF galvenā trenere: „Labi nospēlējām pirmo puslaiku, tālāk spēles kvalitāte kritās. Vairāk kļūdījāmies, aizsardzībā parādījās robi un izredzes strauji saruka. Tagad svarīgākais ir cīnīties Ukrainas čempionāta finālā. Kopumā mūsu prioritāte ir attīstīt bērnu un jauniešu basketbolu, jo klubam nav daudz līdzekļu starptautiskām spēlēm.”

Trešdien, 23. aprīlī, plkst. 18:30 Cēsu sporta namā Latvijas Sieviešu basketbola līgas trešajā finālspēlē TTT sacentīsies ar sporta klubu „Cēsis”.

Izmantotie resursi:
tttriga.lv

eSports.lv raksti par sieviešu basketbolu
Dāmu basketbols Latvijā un pasaulē
Latvijas sieviešu un vīriešu valstsvienības
Viss par 2007. gada Eiropas čempionātu Itālijā
Video vietne

     [+] [-]

, 2008-04-20 19:43, pirms 16 gadiem
peec siis speeles man taa ipasi neliekas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja