Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jēkabsone – Žogota: "Pret "Bourges" nedrīkstēs atslābināties ne uz sekundi"

Jānis Pārums

Jēkabsone – Žogota: "Pret "Bourges" nedrīkstēs atslābināties ne uz sekundi"
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: basket.ugmk.com

Pēc uzvaras FIBA Eirolīgas "Astoņu Fināla" grupu turnīra A apakšgrupā, UGMK uzbrucēja Anete Jēkabsone Žogota pastāstīja par grupas pēdējo spēli un gaidāmajām pretiniecēm pusfinālā "Bourges Basket".

"Protams, tas, ka "Bourges Basket" apspēlēja "Sparta&K" ir sensācija. Žēl Piemaskavas kluba, bet tāds ir sports," atzina Jēkabsone Žogota, kura pati agrāk pārstāvēja šo komandu. "Katrā ziņā pret "Bourges" vajag attiekties ar maksimālu cieņu un ne sekundi neatslābināties. Tā ir jauna, agresīva komanda, kura cīnās visas 40 minūtes."

"Tas nozīmē, ka mums jācīnās vēl niknāk nekā to dara viņas. Tā, kā mēs to darījām šodien, Neskatoties uz to, ka šī spēle no turnīra viedokļa ne mums, ne "Galatasaray" neko nenozīmēja, mēs jau no pirmajām minūtēm aizsardzībā un uzbrukumā bijām maksimāli agresīvas," piebilda latviešu basketboliste.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

     [+] [-]

, 2013-03-21 08:48, pirms 11 gadiem
Aneta ļoti labi aizvada šo turnīru! Izskatās ka trauma vairs arī tīri psiholoģiski netraucē. Lai veicās un 3-nieki krīt!