Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempione tiek aiztirgota WNBA sezonas vidus lielākajā darījumā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Latvijas čempione tiek aiztirgota WNBA sezonas vidus lielākajā darījumā
Marina Meibrija 2022. gada 21. augustā "Mohegan Sun" arēnā Konektikutā. Foto: AP/Scanpix

WNBA sezona ir pārsniegusi ekvatoru un pienācis laiks Olimpisko spēļu pauzei, taču darījumi turpinās. "Chicago Sky" trešdien, 17. jūlijā, aiztirgoja savu labāko snaiperi Marinu Meibriju uz "Connecticut Sun" vienību.

Konektikutas klubs darījumā ar Čikāgu ieguva pieredzējušo aizsardzi, apmaiņā dodot divas spēlētājas un vienu izvēli 2025. gada WNBA drafta pirmajā kārtā. “Sky” ieguva aizsardzes Reičelu Banhamu un Moraiju Džefersoni, kā arī tiesības samainīt izvēles 2026. gada drafta pirmajā kārtā.

“Esam ārkārtīgi priecīgi redzēt Marinu Meibriju “Connecticut Sun” rindās. Viņa ir spēlētāja, kura mums dos papildus priekšrocību cīņā par titulu,” kluba paziņojumā teica ģenerālmenedžeris Dariuss Teilors.

“Viņai piemīt sacensību gars un metējas raksturs apvienojumā ar spēju veikt lielas izspēles. Ticu, ka Stefānija un viņas personāls spēs izmantot Marinu daudzos veidos brīdī, kad sākam sezonas otro pusi un esam pirmā titula meklējumos.”

Konektikutas klubs (18-6) atrodas otrajā vietā WNBA kopvērtējumā, atpaliekot tikai no Ņujorkas “Liberty”. Čikāgas “Sky” ar bilanci 10-14 ieņem astoto pozīciju.

Meibrija šosezon 23 spēlēs vidēji guvusi 14 punktus, izcīnījusi 5.1 bumbas zem groziem un izdarījusi 4.6 rezultatīvas piespēles. Aizsardze realizējusi 34.4% trīspunktu metienu. Meibrija tika ar 19. numuru izvēlēta 2019. gada WNBA draftā un Čikāgā nospēlēja pusotru sezonu.

Banhama 20 spēlēs vidēji guvusi 4.9 punktus, kamēr četrkārtējā NCAA čempione Džefersone deviņās spēlēs vidēji atzīmējusies ar 2.1 punktu.

Marina Meibrija no 2019. gada novembra beigām līdz 2020. gada marta sākumam pārstāvēja Rīgas TTT vienību. Aizsardze “oranži-melno” rindās kļuva par Latvijas un Baltijas čempioni.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/wnba/story/_/i...

     [+] [-]

, 2024-07-18 09:25, pirms 2 mēnešiem
ko viņi tērē naudu uz to pseido basi? tur tik mīnusos viss iet.