Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Pārkere izmežģī plecu, beidz WNBA sezonu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Pārkere izmežģī plecu, beidz WNBA sezonu
Foto: Barry Gossage/NBAE/Getty images/Scanpix

WNBA sieviešu basketbola kluba "Los Angeles Sparks" un Gundara Vētras trenētā Jekaterinburgas UGMK līdere, NCAA, Olimpiskā un Krievijas čempione Kendisa Pārkere izmežģījusi plecu. Tas nozīmē, ka amerikāniete nevarēs spēlēt vismaz trīs mēnešus un izlaidīs atlikušo WNBA sezonu.

Pārkere savainoja plecu 13. jūnijā, pirmajā puslaikā spēlē ar „Minnesota Lynx”. Piecas dienas vēlāk „Sparks” viceprezidente un ģenerālmenedžere Penija Tolere paziņoja, ka spēlētāja nepiedalīsies WNBA sezonas turpinājumā.

„Pārkeres prombūtne ir milzīgs zaudējums mums un līgai kopumā,” teica Tolere. „Mums joprojām ir lieliska komanda, kura cīņā ved divas Olimpietes un talanta netrūkst. Mūsu mērķis, kā vienmēr, joprojām ir uzvarēt.”

Sezonas sākumā Pārkere vidēji 33,5 minūtēs guva 20,6 punktus, izcīnīja 10,6 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,2 pretinieču metienus. No 2010. gada janvāra Pārkere pārstāv arī Gundara Vētras trenēto UGMK, palīdzot klubam izcīnīt Krievijas kausu un uzvarēt Krievijas čempionātā.

Pleca operācija tiks veikta tuvāko nedēļu laikā. Pagaidām nav zināms, vai Pārkere septembra beigās varēs startēt Pasaules čempionātā Čehijā.

Izmantotie resursi:
wnba.com

  +1 [+] [-]

, 2010-06-18 17:35, pirms 14 gadiem
Žēl. Liels zaudējums Losai!

  -2 [+] [-]

, 2010-06-18 18:19, pirms 14 gadiem
Tas tāpēc, ka mūsu ķiparam neļāva spēlēt tik daudz, cik viņa gribēja.