Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Štreimikīte: "Pret "Cēsīm" spēlēsim labāk"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Štreimikīte: "Pret "Cēsīm" spēlēsim labāk"
Foto: www.fibaeurope.com

"Rīt mobilizēs fakts, ka pretī būs mājas komanda, daudz skatītāju, būs skaista spēle," pēc iekļūšanas Baltijas Sieviešu basketbola līgas finālā eSports.lv teica deviņkārtējo līgas čempioņu ilggadējā līdere Jurgita Štreimikīte-Virbickiene.

Pirms nepilnām divām nedēļām Štreimikīte, kura bija uz diviem mēnešiem izīrēta Krievijā, Maskavas apgabala "Spartak" sastāvā kļuva par FIBA Eirolīgas uzvarētāju, turnīra finālā Spānijā pieveicot Guntas Baško pārstāvēto Salamankas "Avenida".

„Pēc pavadītā laika kopā ar „Spartak” bija viegli atgriezties „Teo”, tā ir mana komanda,” teica Štreimikīte. „Ir vēlēšanās noslēgt sezonu, parādot labu basketbolu, šodien tas brīžiem izdevās. Nezinu, kāpēc otrajā ceturtdaļā zaudējām koncentrāciju, zinu, ka rīt būs labāk. Vajadzēja spēlēt tā, kā to varam, pašām brīžiem palika kauns.

„Jaunajām spēlētājam – Petronītei, Rinkevičūtei – palīdz iespēja spēlēt Eirolīgā. Pat piecas desmit minūtes tādā līmenī šajā vecumā veicina progresu, jo Lietuvas čempionātu tādai komandai kā „Teo” par stipru grūti nosaukt. Uzskatu, ka Baltijas stiprākajām komandām biežāk jāspēlē vienai ar otru. Varbūt jāveido Latvijas-Lietuvas apvienotais čempionāts, jo nacionālajā čempionātā iet grūti konkurences trūkuma dēļ. Ja nav labu sparingpartneru, grūti attīstīties un iet uz priekšu."

"Par Eiropas čempionātu vēl neko nevaru pateikt, ar treneri par to neesam runājuši. Noslēgsies Lietuvas čempionāts, tad arī to izrunāsim.”

  +7 [+] [-]

, 2009-04-18 20:12, pirms 15 gadiem
nu ko uz priekšu Streimkīt...bet atceries ka Cesis pret Viļņu speles vēl labāk...
vai ne mīlulītes...!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-04-18 20:57, pirms 15 gadiem
tā ideja par Latvijas un Lietuvas apvienoto čempionātu nav slikta!par to vajadzētu padomāt!

  +2 [+] [-]

, 2009-04-19 08:29, pirms 15 gadiem
varat jau speeleet labaak,bet Cesis buus veel labaakas!
Uz priekshu Cesis, mees par titulu!