Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Bufārs sola revanšēties Vētram

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Krievijas sieviešu basketbola superlīgas kluba Jekaterinburgas "UMMC" galvenais treneris Lorāns Bufārs pēc svētdien piedzīvotā zaudējuma 65:74 solījis revanšēties Gundara Vētras vadītajam "CSKA".

Kopš 27. oktobra "UMMC" bez zaudējumiem cīnījās Krievijas Superlīgā un FIBA Eirolīgā, taču Vidusurālu kluba uzvaru sēriju pārtrauca Gundara Vētras un Maskavas "armijnieču" ierašanās. Arī iepriekšējo Bufāra vadītās komandas - Beļģijas valstsvienības - uzvaru sēriju Eiropas meistarsacīkstēs pārtrauca Latvija un latviešu treneri, dažas dienas vēlāk liekot Bufāram paziņot par atkāpšanos no valstsvienības galvenā trenera amata. Tomēr "lapsu" līderis nav nolaidis rokas.


Lorāns Bufārs, "UMMC" galvenais treneris
: "Uzskatu, ka izdevās apturēt "CSKA" centrus Stepanovu un Voutersu, tāpēc rokas nenolaidīsim, bet turpināsim strādāt un attīstīties. Galvenais, ka vēlamies spēlēt kopā un uzvarēt. Centīsimies Maskavā revanšēties."


Izmaiņas "UMMC" sastāvā
Pirms spēles "UMMC" sastāvā notika divas izmaiņas - neiekļaujoties Bufāra shēmās, komandu atstāja uzbrucēja Jeļena Karpova (devusies uz Eirolīgas komandu Prāgas "USK ZVVZ") un Jekaterina Sitņaka (pāriet uz Ainara Zvirgzdiņa trenēto Maskavas "Dinamo"). Viņu vietā nākusi pieredzējusī Svetlana Abrosimova, kura nolēma nepagarināt līgumu ar Maskavas apgabala "Spartak" un noraidīja Maskavas "Dinamo" piedāvājumu. Savukārt 2008. gada 2. janvārī Jekaterinburgā ieradīsies leģendārā basketbolista Karla Melouna meita Šerila Forda. 27. septembrī Fordai tika veikta ceļgala operācija un decembra nogalē viņa atsāks trenēties. Pec Fordas ierašanās Bufārs lems, ko darīt ar citu centra spēlētāju Ešju Džonsu, kurai līgums šobrīd ir līdz 31. janvārim. Ja "lapsas" paturēs Džonsu, viņa varēs spēlēt tikai Krievijas Superlīgā.


Izmantotie resursi:
www.kp.ru


Foto: www.cskabasket.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-12-17 20:40, pirms 17 gadiem
aptaisiisies nevis revanseesies:p

  -2 [+] [-]

, 2007-12-17 20:41, pirms 17 gadiem
Skuju CSKA vienkārši nevar uzvarēt, ja Vētras kungs neko nesalaiž dēlī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-18 07:46, pirms 17 gadiem
> akuzatīvs

Vienkārši lielākā daļa nemaz nezin, par ko tu runāji ...
vai arī vēl bija ļoti maziņi, kad to teica, lai ar tas bija salīdzinoši nesen ...