Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Riekstiņš: "LBS nevajadzēja EČ finansēšanas lietu sākt risināt publiski"

Rolands Eliņš

Riekstiņš: "LBS nevajadzēja EČ finansēšanas lietu sākt risināt publiski"
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64

Latvijas Basketbola savienība (LBS) vērsīšoties pie finanšu ministra Jāņa Reira (JV) Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm finālturnīra apakšgrupas spēļu rīkošanas sadārdzinājuma segšanai, aģentūru LETA pēc sarunas ar LBS pārstāvjiem informēja Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Sandis Riekstiņš (JKP).

Viņš norādīja, ka vienošanās ar LBS paredz, ka viņš atbalsta šāda aicinājuma izteikšanu finanšu ministram. Apakškomisijas vadītājs gan norādīja, ka Basketbola savienībai nevajadzēja šo jautājumu risināt publiski, bet gan laicīgi sarunās ar atbildīgajām institūcijām meklēt risinājumu situācijai, iesniedzot detalizētu izdevumu tāmi.

Politiķis norādīja, ka no vienas puses šajā situācijā nākas "mest akmeni LBS dārziņā", jo tika pieļauta kļūda, organizācijai sākotnēji prasot finansējumu atbilstoši 2015.gada čempionāta izmaksām, lai gan skaidrs, ka četru gadu laikā izdevumu apjoms pieaug.

No otras puses sadārdzinājums viesnīcām vasaras periodā ir saprotams, tāpat arī "Arēnas Rīga" izmantošanas izmaksas LBS nevar ietekmēt, norādīja Sporta apakškomisijas vadītājs.

Riekstiņš skaidroja, ka nevar lemt finanšu ministra vietā, bet pieļāva, ka nepieciešamo naudu varētu atrast no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem.

Kā ziņots, LBS vērsīsies pie Ministru kabineta un Rīgas domes, prasot piešķirt vēl papildus līdzekļus. Organizācijas ieskatā ir izveidojies turnīra izmaksu sadārdzinājums 274 240 eiro apmērā. Rīgas dome līdz šim esot lēmusi piešķirt 25% no prasītās summas.

Izmantotie resursi:
LETA

  +3 [+] [-]

, 2019-04-17 16:45, pirms 5 gadiem
Kas tā par padomju domāšanu - neko publiski, atrisināsim visu gaiteņos. Lai tauta zina kas notiek un ja gadījumā beigās sanāks čiks, tad zinās arī iemeslus kādēļ.

  +3 [+] [-]

, 2019-04-17 16:52, pirms 5 gadiem
Rinkēvičs gribēja palīdzēt atjaunot Parīzes katedrāli.
Paprasiet viņam naudu un viss !!!

     [+] [-]

, 2019-04-17 17:04, pirms 5 gadiem
boswel rakstīja: Rinkēvičs gribēja palīdzēt atjaunot Parīzes katedrāli.
Paprasiet viņam naudu un viss !!!
tev no sākuma jāsaprot kā viņš gribēja palīdzēt un tad jāsāk runāt.

  -2 [+] [-]

, 2019-04-17 18:12, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Kas tā par padomju domāšanu - neko publiski, atrisināsim visu gaiteņos. Lai tauta zina kas notiek un ja gadījumā beigās sanāks čiks, tad zinās arī iemeslus kādēļ.
Ko tur brīnīties, JKP - jauno komunistu partija. Kas atmiņa kā zivij 2 minūtes? Neatceries ko viņi sasolīja pirms vēlēšanām, kaut arī viss tas bija lēti meli

     [+] [-]

, 2019-04-17 18:35, pirms 5 gadiem
Kas ir Sandis Riekstins?Vai vinam maz sava dzive ir bijusi saistiba ar sportu?Ka sporta apakskomisiju var vadit sportu nesaprotosi un nekad nesaistiti cilveki?

  +1 [+] [-]

, 2019-04-17 19:26, pirms 5 gadiem
SportaDievstheBEST rakstīja: Kas ir Sandis Riekstins?Vai vinam maz sava dzive ir bijusi saistiba ar sportu?Ka sporta apakskomisiju var vadit sportu nesaprotosi un nekad nesaistiti cilveki?
Ja neesi uzdūries, tad pameklē FB ir viņa raudulīgais posts, kur viņš sevi ceļ debesīs un neļaus shēmām iziet

     [+] [-]

, 2019-04-17 19:47, pirms 5 gadiem
Kāds te vēl vēlas runāt par finanšu caurskatāmību sportā..

     [+] [-]

, 2019-04-17 21:06, pirms 5 gadiem
boswel rakstīja: Rinkēvičs gribēja palīdzēt atjaunot Parīzes katedrāli.
Paprasiet viņam naudu un viss !!!
Es labprāt noziedotu Dievmātes katedrālei. Ja vajag, EČ arī.

     [+] [-]

, 2019-04-17 21:07, pirms 5 gadiem
KANDESA rakstīja: Ko tur brīnīties, JKP - jauno komunistu partija. Kas atmiņa kā zivij 2 minūtes? Neatceries ko viņi sasolīja pirms vēlēšanām, kaut arī viss tas bija lēti meli
Ko tu pļurksti, JKP stāvēja kā klints un tieši viņi nepieļāva Lemberga zaļo zemnieku tikšanu koalīcijā. Ko solīja, to arī izpildīja.

     [+] [-]

, 2019-04-17 21:11, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Ko tu pļurksti, JKP stāvēja kā klints un tieši viņi nepieļāva Lemberga zaļo zemnieku tikšanu koalīcijā. Ko solīja, to arī izpildīja.
Un ko viņi konstruktīvu ir izdarījuši?

  +1 [+] [-]

, 2019-04-17 21:20, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Ko tu pļurksti, JKP stāvēja kā klints un tieši viņi nepieļāva Lemberga zaļo zemnieku tikšanu koalīcijā. Ko solīja, to arī izpildīja.
Zini ko, pietiks muldēt. JKP ir divkoši, kā citi jātiesā, tā pirmie, bet kā Jurašam problēmas tā cīkst kā mazi knēveļi un vaino ģenerālo prokurroru, kuram vispār saistības nekādas nebija

  +1 [+] [-]

, 2019-04-17 21:55, pirms 5 gadiem
Nu vot tie , kurus basketbols" iecēlis saulitē", arī varētu atbalstīt savu mīļo sporta veidu. Biedriņš, Kambala, nu tas iespējamais izvarototājs, aizmirsu , ka viņu sauc. Nu i paši bimbambolas bosi, varētu drusku pengu "nolikt uz mucas". Arī bimbambola bļaukas, jeb karsēji varētu "atvērt makus". kādi 3 štukas taču pa valsti salasīsies. Katrs pa sotakam, un nepieciešamā summiņa savākta.

     [+] [-]

, 2019-04-18 10:00, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Zini ko, pietiks muldēt. JKP ir divkoši, kā citi jātiesā, tā pirmie, bet kā Jurašam problēmas tā cīkst kā mazi knēveļi un vaino ģenerālo prokurroru, kuram vispār saistības nekādas nebija
Jurašam nav nekādu problēmu, tās ir no pirksta izzīstas. Neviens pat nespēj nopietni pamatot, ko viņš ir pārkāpis.