Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Babkina piedāvājumu uzskata par šantāžu"

Andrejs Siliņš

Čukste: "Babkina piedāvājumu uzskata par šantāžu"
Ainārs Čukste
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Dāmu basketbola kluba Rīgas TTT galvenais treneris Ainārs Čukste telefonsarunā ar eSports.lv atzina, ka joprojām labprāt rēķinātos ar Elīnu Babkinu kā TTT spēlētāju.

"Es no saviem vārdiem neatkāpšos," lūgts komentēt situāciju ar Babkinu, saka Čukste. "Es ar viņu kā ar spēlētāju labprāt rēķinātos, piedāvājums netiks mainīts. Šobrīd mēs piedāvājam slēgt līgumu uz citiem noteikumiem, un tas arī viss."

"Tas, ka viņa ir talantīga, ir nenoliedzami," turpina treneris. "Bet tikai ar talantu un, ja vēl ir cilvēki, kas tevi slavē un saka, ka treneri ir muļķi, tad tas ir kā "ūdentiņš uz viņas dzirnavām". Šādā situācijā viņa nekad neizaugs par zvaigzni. Tagad ir pienācis laiks, kad jāliek iekšā darbs - tas ir mans viedoklis. Ja viņa uzskata, ka es kā treneris esmu slikts, un viņa var realizēties pie cita trenera, viņai ir izvēles iespējas to darīt citur."

"Es viņai kā spēlētājai patiešām novēlu tikai veiksmi un izdošanos, un es gribu, lai viņa izveidojas par labu basketbolisti," par savu audzēkni domās dalās Ainārs Čukste. Treneris arī atklāj, ka jaunā līguma "citi nosacījumi" tulkojams kā mazāka alga. "Esam viņu informējuši, ka, tikko viņa atgrieztos formā, mēs esam gatavi atkal pārrunāt līguma nosacījumus."

"Mēs šobrīd piedāvājam citu līgumu, kuru viņa uzskata par šantāžu, bet mēs - par piedāvājumu," jauna līguma iespējamību komentē treneris. "Viņa saka, ka neizvairās, bet konkrētu atbildi viņa nedod. Nav jau tā, ka mēs Elīnu nevaram sameklēt. Viņa saka, lai zvanām aģentam, bet mēs palikām pie tā, ka viņa zvana mums un dod atbildi. Viņa ir pieradusi, ka viņas vietā lietas dara citi - mamma, aģenti un tā tālāk."

Lai gan Čukste apgalvo, ka pagaidām līgums ir lauzts, pati basketboliste uzskata pretējo un tikmēr no komentāriem atsakās. eSports.lv sekos notikumu gaitai arī turpmāk un informēs par jaunāko informāciju "Babkinas lietā".

1 2 56 komentāri

 +13 [+] [-]

, 2008-04-16 14:36, pirms 16 gadiem
nu vells, ļaujiet taču cilvēkam izveseļoties

Viņa ir pieradusi, ka viņas vietā lietas dara citi - mamma, aģenti un tā tālāk."

bet kam citam tad aģenti domāti?

 +11 [+] [-]

, 2008-04-16 14:37, pirms 16 gadiem
Latvijas sievieshu basketbola probleema - speeleetaajas uzskata, ka treneri nav pietiekami gudri!!! iisti nevaru saprast vai pie vainas tieshaam treneri vai arii pashas speeleetaajas (sievietes shinii gadiijumaa, kuras tomeer ir emocionaali neliidzsvarotaakas un meedz ne tikai spljaut laukaa dumiibas, bet pat ilgi un konsekventi muljkjiigi riikoties!!!)

Manas domas!

Ceru, ka shii jauniete dienaas buus kaa veel viena Jekabsone-Zogota

 +17 [+] [-]

, 2008-04-16 14:39, pirms 16 gadiem
Čukstes kungs, ja spēlētāja saka, lai zvana aģentam, tad tas ir normāli. Tā notiek visā pasaulē un Latvijai nav jābūt par izņēmumu. Protams, ka 18-gadīgs skuķis nevar izvērtēt līguma nosacījumus pilnvērtīgi, jo viņai vienkārši nav tās saprašanas par šo virtuves daļu un tāpēc tam ir domāti aģenti. Gan jau šī lieta atrisināsies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-16 14:48, pirms 16 gadiem
pilnīgi piekrītu Arvīdam!!! TTT veic pamatīgu Babkinas nomelnošanas kampaņu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2008-04-16 14:51, pirms 16 gadiem
Čukstem nav ar viņu jāauklējas. Elīna ir pietiekami veca, lai saprastu, kas notiek. TTT nav nekāds dienas centrs mazuļiem. Ja Elīna pati negrib nedaudz pamainīt attieksmi pret basketbolu, tā ir viņas problēma. Un nekāds Čukste, Butauts vai Zatlers tur nepalīdzēs.

  +2 [+] [-]

, 2008-04-16 14:52, pirms 16 gadiem
Arvīds Rasa rakstīja: Čukstes kungs, ja spēlētāja saka, lai zvana aģentam, tad tas ir normāli. Tā notiek visā pasaulē un Latvijai nav jābūt par izņēmumu. Protams, ka 18-gadīgs skuķis nevar izvērtēt līguma nosacījumus pilnvērtīgi, jo viņai vienkārši nav tās saprašanas par šo virtuves daļu un tāpēc tam ir domāti aģenti. Gan jau šī lieta atrisināsies...


Gribi teikt, ka agents nav kursaa? Atbildes lemums bus japienem arii tostarp vinai pasai!
Es, protams, par to neko daudz nezinu, informeejiet mani - vai speletajs, kas traumets vai citu iemeslu delj nevar piedalities sezonas darbaa sanem pilnu algu kaa ieprieks? Kaa, piemeram, ir ar Ugi Vilumu?

Protams, ja esi agrak pelnijis vairaak, psihologiski ir gruuti sanemt peec tam mazaak! Un ja veel ir veseliibas probleemas!

Tikai par to mazasiniibu - tomeer gribeetu dzirdeet pilniigaaku diagnozi - zinu, ka daudzaam citaam speletajam ir pazeminaats hemoglobiina liimenis un viss ir normali!

  +6 [+] [-]

, 2008-04-16 14:52, pirms 16 gadiem
Iedomīga jau sen likās. Kādreiz ir tā, ka uzveļ vainu nepamatoti, bet šoreiz man liekas, ka tomēr pamatoti. Kaut gan- neviens nezinam patieso situāciju, tāpēc komentēt grūti. Ceru uz sadarbiibu ar TTT!

 +17 [+] [-]

, 2008-04-16 14:54, pirms 16 gadiem
Babkingeita

 +10 [+] [-]

, 2008-04-16 14:55, pirms 16 gadiem
nu, bet ja jau Babkinai diagnoze ir tik traka, ka viņa laukumā var nokrist un nomirt tad es atvainojos, bet kāpēc viņa nav beigusi karjeru??? un kā tāds cilvēks ar neārstējamu slimību vispār var pretendēt uz superzvaigznes cienīgu algu, ja zināms, ka spēlēt viņa nevarēs????????

  +4 [+] [-]

, 2008-04-16 14:56, pirms 16 gadiem
Ja viņa nevar paskriet pa laukumu uz sūdzas, ka jebkurā brīdī var nokrist, tad jābeidz spēlēt basketbols..TTT jau tā nāk pretī un slimajai Babkinai piedāvā līgumu ar citiem nosacījumiem (mazāku algu), nevis vienkārši lauž līgumu, bet redz nē Babkina un Co ir apvainojušies, ka viņai netiek maksāta tā saskrūvētā alga kas bija līdz šim..

  -3 [+] [-]

, 2008-04-16 14:59, pirms 16 gadiem
Starp citu, esports ziņoja, ka KK piedāvā Babkinai spēlēt pie viņa?

  +7 [+] [-]

, 2008-04-16 15:00, pirms 16 gadiem
polārlācēns rakstīja: Starp citu, esports ziņoja, ka KK piedāvā Babkinai spēlēt pie viņa?


KK droši vien ir uzlicis likmi, ka Babkina nepaliks TTT

  -3 [+] [-]

, 2008-04-16 15:01, pirms 16 gadiem
maybetomorrow rakstīja: KK droši vien ir uzlicis likmi, ka Babkina nepaliks TTT
Vai arī tieši pretēji, ka paliks

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 15:03, pirms 16 gadiem
pfff... ko var cepties...

     [+] [-]

, 2008-04-16 15:03, pirms 16 gadiem
Slamm - parasti tomēr līguma detaļas klubs izrunā ar aģentu, tad aģents izrunā piedāvājumu(s) ar spēlētāju un izvērtē, kas tad varētu būt labākais spēlētājam (šeit gan jāpiezīmē, ka daudz ir atkarīgs arī no aģenta, jo varbūt viņš ir tāds cilvēks, kurš tikai skatās uz ciparu līgumā, bet tam tā nevajadzētu būt). Ja Babkina saka, ka klubam jāzvana aģentam tas nozīmē, ka diskusija var notikt, tāpēc Čukstem nevajadzētu gluži brukt viņai par šādu nostāju virsū - tas ir tikai normāli un tāds ir šis bizness.

Par traumām un algu - viss jau ir atkarīgs no līguma, kas tajā ir teikts. Pārsvarā jau ir darba samaksa un tad bonusu struktūra, ko nopelni ar sniegumu.

  -1 [+] [-]

, 2008-04-16 15:06, pirms 16 gadiem
Thanx Arviid par komentu.

Aj, man jau liekas, ka Cukste nebruuk vinai virsuu...!

  +6 [+] [-]

, 2008-04-16 15:09, pirms 16 gadiem
vai Arvīds Rasa kritizē TTT jo vakar spēlē sēdēja kopā ar kādas citas komandas tehnisko direktoru?

un totalizatoru karalis atbalsta faktu, ka slimam cilvēkam vispār ir nepieciešams slēgt tādu lielu līgumu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-16 15:18, pirms 16 gadiem
nu bijām jau piemirsuši šogad,ka tāda babkina ar vēl eksistē -meitenam laba reklāma priekš jaunā kluba..un nekas vairāk.

  +3 [+] [-]

, 2008-04-16 15:26, pirms 16 gadiem
smaragda burvis rakstīja: vai Arvīds Rasa kritizē TTT jo vakar spēlē sēdēja kopā ar kādas citas komandas tehnisko direktoru?

un totalizatoru karalis atbalsta faktu, ka slimam cilvēkam vispār ir nepieciešams slēgt tādu lielu līgumu?


Es neatbalstu šādu lietu publisku kārtošanu, ja ņem vērā, ka nav zināmi visi faktori. Jo varu pateikt vienu - kamēr nebūs apstiprinājuma tam, ka Babkinai tiešām ir anēmija, tikmēr es neņemšos viņu likt upura kārtā, jo tomēr ar disciplīnu viņai ir bijušas problēmas. Vai es piekrītu Krišjānim, ka šis varētu (un nevis ir) būt pārslodzes rezultātā - viennozīmīgi. Piemēram, Čukstem ir ļoti talantīga audzēkne 1994.gads Brīdiņa, kura spēlē 3 dažādās vecuma grupās pamatpieciniekos laikam un spēlē daudz. Ir ļoti labi, ka spēlē pie 2 gadus vecākām meitenēm, bet šaubos vai ir nepieciešams bāzt pilnīgi visur viņu iekšā, jo tas var atsaukties vēlāk.

Mans komentārs ir par to, ka Čukstes kunga prasība, lai uz līgumu viņam atbild Babkina ir nekorekts, jo tieši aģents ir domāts, lai izvērtētu un runātu par šīm lietām. Beigās var izrādīties, ka Babkinai nekas nekaiš un ne tuvu hemoglobīna līmenis nav 30% zem normas, kā teikusi. Bet ja tā ir problēma, tad varu ieteikt to, ka mīļotais jauneklis viņu var aizvest uz Steiku Haosu, lai jaunkundze var pasūtīt kādu sulīgu un garšīgu steiku! Ir jāēd gaļa, par ļaunu nenāks viennozīmīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-16 15:37, pirms 16 gadiem
Tur jau tā lieta, ka šādas situācijas ir normālas vismaz šajā biznesa veidā, jo notiek cīņa par pozīciju "pārrunās". Vismaz pašlaik man tā izskatās, jo var gadīties, ka pēc kāda laika būs publiskais spiediens kā rezultātā kāda no pusēm piekāpsies, bet pašlaik katra puse ir ieņēmusi savu pozīciju no kuras negrib atkāpties. Plus, nezin jau neviens no mums kāds ir tas piedāvājums, kas tiek piedāvāts un vai tai pašai Babkinai nav jau citi piedāvājumi arī pieņemami. Pārāk daudz nezināmo faktoru, lai kaut ko secinātu.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 15:44, pirms 16 gadiem
vajag to babkinu ratā sūtīt ja negrib spēlēt un tādas problēmas ar veselību lai meklē citu nodarbošanos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 15:50, pirms 16 gadiem
Redz, kā VV pat šajā lauciņā, kurā viņam vispār nav saprašanas un teikšanas, pamanījās ied..rst, tā vēl vairāk saasinot situāciju. Viņam būtu jāiemācās kādreiz arī paklusēt.

     [+] [-]

, 2008-04-16 15:56, pirms 16 gadiem
polārlācēns rakstīja: Babkingeita

+1 Latvijas žurnālistiem tā jau ir slimība kabināt visām kaut cik nopietnām lietām vārdu - geita...

  +2 [+] [-]

, 2008-04-16 15:58, pirms 16 gadiem
Ja es nezinātu, tad teiktu, ka Arvīds Rasa ir Babkinas profils eSportā. Nē, bet nopietni - nav dūmu bez uguns, bet Arvīds mēgina Babkinu pataisīt oar bez maz vai eņgeli, kas viņa noteikti nav...

  +2 [+] [-]

, 2008-04-16 16:10, pirms 16 gadiem
Visu cieņu Elīnai,bet ja viņa atrastos ārzemēs,tad sen jau būtu atlaista.No vienas puses protams TTT ir atbildīgi par Babkinas veselību,bet no otras puses pārskatīt līgumu ir normāls,loģisks solis.No profesionāļiem prasa rezultātu,un ja spēlētājs pussezonu atrodas uz slimības lapas,tad reāli komandai tādi spēlētāji nav vajadzīgi.Vajag piekrist līgumam un pēc tam pierādīt Čukstem,ka viņš ir maldījies,un ,ka viņa vēl joprojām ir laba spēlētāja ar snaiperes dotībām!!!!!

     [+] [-]

, 2008-04-16 16:14, pirms 16 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Ja es nezinātu, tad teiktu, ka Arvīds Rasa ir Babkinas profils eSportā. Nē, bet nopietni - nav dūmu bez uguns, bet Arvīds mēgina Babkinu pataisīt oar bez maz vai eņgeli, kas viņa noteikti nav...


Interesanti gan kā? Uzsverot to, ka līgumu jautājumus visā pasaulē kārto caur aģentiem? Atzīstot Babkinas attieksmes problēmas?
Es komentēju par Čukstes vēlmi kārtot lietas ar Babkinu tā itkā viņa būtu LJBL spēlētāja. Tas, ka Babkina noteikti pati nezin, ko tieši grib arī ir būtisks jautājums.

Gribi vienkārši būt 18gadniece - izklaudējies ar draugiem, tusē, iedzer, ej ēd maķītī.
Gribi kaut ko sasniegt basī - upurē daudzas lietas.

Katram dzīvē ir jāizdara izvēles un jāizvēlas prioritātes - pašlaik to diez vai ir izdarījusi...

     [+] [-]

, 2008-04-16 16:16, pirms 16 gadiem
Arvīd, +1.
nu jā, izskatās, ka tā kā jau ierasts pēdējā laikā sieviešu basketbolā, abas puses ir lohi.. tāpēc jau arī pilnīgi vienaldzīga attieksme vismaz man ir pret šī gada LSBL finālu, viss tiek darīts, lai vieniem otru nomelnotu un prieku par sīvo cīņu tas nebūt neveicina, tikai ļaunu ņirgšanu un ar nepacietību tiek gaidīts jaunais KK blogs, kurš nez kāpēc kavējas.

  +2 [+] [-]

, 2008-04-16 16:28, pirms 16 gadiem
TTT savu piedāvājumu Babkinai ir izteikuši, piedāvājuši semāku cenu un likuši saprast, ka tāda Babkina kā šobrīd (vai par to cenu) viņiem nav vajadzīga. Ļoti normāla attieksme - parasti šādos gadījumos spēlētāji vienkārši ir bez darba un bez piedāvājuma. Tā ka bumba ir Babkinas un viņas aģenta pusē - tagad jau Tarakanovam jāzvana un jāmeklē savai klientei labākais variants. Varbūt Cēsīs var uz sezonu paņemt naudu, varbūt var ielīst ārzemēs, kaut ko nopelnīt, bet pašreizējā kondīcijā tikai saķēpāt savu un aģenta reputāciju. Un varbūt var palikt TTT par mazāku naudu un attīstīt savu talantu. Visu izškirs veselība un motivācija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 56 komentāri