Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Metalurgam" uzvara nodrošinās vietu play-off

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Metalurgam" uzvara nodrošinās vietu play-off
Vai liepājniecēm būs iemesls priecāties?
Foto: Mārtiņš Sīlis

Šodien Hanzas vidusskolas sporta zālē "RTU/Merks" basketbolistes plkst. 18:30 LSBL spēlē uzņems "Liepājas Metalurgu". Liepājniecēm uzvara šajā spēlē garantēs vietu izslēgšanas mačos.

Arvien straujāt noslēgumam tuvojas LSBL pamatturnīrs. Praktiski visas vietas jau ir sadalītas, taču joprojām norisinās cīņa par pirmo vietu (tās liktenis, visticamāk, izšķirsies 27. martā spēlē starp "Cēsīm" un "TTT"), kā arī par pēdējo ceļazīmi uz izslēgšanas mačiem.

Ceturto vietu vēl var iegūt "DU/Swedbank", kā arī "Liepājas Metalurga" basketbolistes. Visas jautājuma zīmes var pazust jau šodien, ja vien liepājnieces izbraukuma mačā spēs apspēlēt "RTU-Merks", kas jau nodrošinājusi trešo vietu pamatturnīrā.

Šobrīd "DU" rēķinā ir deviņas uzvaras, kā arī viena atlikusī spēle pret "TTT Rīgu", kas principā nozīmē to, ka uzvaru skaitu palielināt neizdosies. Liepājnieces līdz šim tikušas pie astoņām uzvarām. Uzvara pār "RTU" nodrošinātu devīto panākumu, tas ir, tikpat cik "DU", taču savstarpējās spēlēs "Metalurgam" bilance ir labāka - katrām no komandām pa divām uzvarām, bet gūto un ielaisto punktu attiecība labāka Kurzemes karalienei.

Spēle pret "RTU" gan nesolās būt viegla, jo savā laukumā tehniķes sava līmeņa konkurentēm nav zaudējušas ne reizi un, domājams, ka šo sēriju nevēlēsies lauzt. Diezin vai "RTU" vēlēsies, lai TOP4 iekļūst liepājnieces, jo tieši pret viņām, visticamāk, tad nāktos spēkoties bronzas finālā, bet sezonas otrajā pusē "Metalurgs" uzņēmis labu formu, kas vieglu dzīvi "RTU" nesolītu.

Ja šodien uzvarēt "Metalurgam" neizdosies, tad laba iespēja iegūt tik nepieciešamo uzvaru viņām būs marta izskaņā, kad savā laukumā tiks uzņemts "TTT Juniores". "DU" atliek vien gaidīt...

Vēl šodien savā starpā tiksies "TTT Rīga" un "TTT Juniores".

Izmantotie resursi:
basket.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-03-16 18:31, pirms 14 gadiem
Liepājniecēm jāpaņem!! :-)